Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pocket Troops a Kickstarteren

Újabb érdekes játék várja a rajongók támogatását.

2014.01.19. 12:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt rajtolt el a Pocket Troops Kickstarter kampánya. A játékot a heyworks csapata fejleszti, akik kifejezetten a mobil platformra szakosodtak. Érdemes megemlíteni, hogy a stúdiónak emellett három sikeres Kickstarter kampánya is van.
A Pocket Troops egy háborús játék lesz, amelynek lényege a gyorsaság. A fejlesztők azt szeretnék, ha bármikor, bárhol (akár a dugóban, vagy egy unalmas értekezleten) előkaphatnánk a játékot egy villámgyors kör erejére. Hat különböző karakter közül lehet választani, amelyek természetesen teljesen eltérő tulajdonságokkal bírnak. A mi feladatunk, hogy bázisunkon egyenként kiképezzük és felszereljük őket, sőt, még etetnünk is kell őket. Ezzel szemben a harctéren már csak izgulhatunk katonáinkért, ilyekor ugyanis az MI irányítja őket, mi csak a kamerát kezelhetjük.
A játék jelenleg csak iOS-re készül, de megfelelő támogatás esetén Androidra és Windows Phone-ra is elkészülhet. A kitűzött minimum cél 55 000 dollár, amelynek elérésére még 25 nap áll rendelkezésre

hozzászólások (1)

Lacko
Lacko 2014.01.20. 14:25
Az a baj, hogy ilyen játékból már így is kismillió van az appstore-ban és ha a hayworks nevét nem keverem össze mással, akkor ők eleve arra szakosodtak, hogy számtalan in-app vásárlási opció van, amitől még jobbak lesznek a katonáid. Na ilyenből meg aztán megszámlálhatatlanul sok van.

Persze minden kickstarter projectnek drukkolok, de azért az egyedi ötleteknek jobban. Ez most kb olyan lenne, mintha gyűjtést rendeznék egy II. világháborús RTS-re. ;)
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.