Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bejelentették a Combat Mission: Red Thundert

Végre hivatalosan is bejelentették Combat Mission sorozat új, keleti fronton játszódó részét.

2014.01.31. 08:31 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Hivatalosan is bejelentette a Battlefront.com, hogy megjelenik az új CMx2 motorra készülő, keleti fronton játszódó játéka, melynek neve végül Combat Mission: Red Thunder lett. A játékról már karácsonykor láthattunk kedvcsináló videót a hivatalos YouTube csatornán, de akkor még nem történt meg a bejelentés.
Az új rész az utóbbi idők szokása szerint nem az egész keleti frontot öleli majd fel, mint a Barbarossa to Berlin, hanem csak a véres 1944-es év eseményeit. Ráadásul alapkivitelben csak szovjet és német egységek és technika található meg benne. Ez számunkra, magyar játékosoknak igen rossz hír. Az se túl kecsegtető, hogy a hivatalos beharangozó cikkben úgy emlegetik Magyarországot, mint amit 1944 nyarára már elfoglaltak a szovjetek.
Na de vegyük sorba a jó híreket, milyen újdonságokat tartogat nekünk a Combat Mission: Red Thunder? Megjelennek a lángszórók (hátizsák és harckocsi formájában is). A szovjet légitámogatást nem irányítják a földről, így sokszor saját egységeket fognak támadni. A légelhárító ágyúk és gépágyúk ezentúl nem csak földi célok, hanem légitámadás ellen is harcolni fognak. Ahogy azt a teaser videóban láttuk, a gyalogság felülhet majd a harckocsikra. Lesznek lőszer lerakatok, ahol az egységek feltölthetik a készleteiket egy hosszabb harc közben. A felosztott szovjet rajok nem lesznek olyan hatékonyak, mint nyugati kollégáik.
Grafikai újdonságok: látszani fognak a belövések a harckocsikon és bunkereken. És ha a gyalogság vagy a járművek átkelnek egy sekélyebb vízen, akkor fodrozódni fog a felülete. Bevezetnek a jelenlegi, hagyományos nézeten kívül két féle kamera opciót: a First Person Shooter és a Real-Time Strategy nézeteket. A szerkesztőbe pedig bekerül az MI trigger, amivel egy egységcsoport cselekedeteit befolyásolhatjuk, más egységcsoportok viselkedése alapján. Például csak akkor induljon rohamra a gyalogság, ha már pozícióba ért a páncélos támogatás. És persze az elkészíthető legnagyobb térkép méretét is megnövelték.
A játszható egységeket most nem sorolom fel, mert igen hosszú a lista: rengeteg szovjet és német technika és szervezési egység megtalálható lesz majd a játékban. Sajnos a megjelenési dátumról még nem esett szó, de már előrendelhető a játék 55 dollárért, amelyben benne foglaltatik a megjelenéskor azonnali letöltés, egy fémdobozos verzió (amelyben van még 3 szabad hely a kiegészítőknek és két nyomtatott kézikönyv). ■

előző
következő
Bejelentették a Combat Mission: Red Thundert
Bejelentették a Combat Mission: Red ThundertBejelentették a Combat Mission: Red ThundertBejelentették a Combat Mission: Red ThundertBejelentették a Combat Mission: Red ThundertBejelentették a Combat Mission: Red ThundertBejelentették a Combat Mission: Red ThundertBejelentették a Combat Mission: Red ThundertBejelentették a Combat Mission: Red ThundertBejelentették a Combat Mission: Red ThundertBejelentették a Combat Mission: Red ThundertBejelentették a Combat Mission: Red Thundert
Combat Mission: Red Thunder
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Combat Mission: Red Thunder

hozzászólások (20)

Pras
Pras 2014.02.05. 13:29
" Egyreszt nem ertem a negativ kritikakat egy olyan jatekkal szemben, amit huszon egy nehanyan fejlesztenek..." - Kevesen fejlesztik? Ja, akkor teljesen rendben van...

Az értetlenkedéseden én, sajnos, nem tudok segíteni, révén nincs pedagógusi végzettségem, de javaslok vetni egy pillantást a játék Wiki-lapjára, ha máshol nem tudod megnézni, hogy a CMBO óta mennyire tartozik hozzá a minél bővebb unit roster a játékhoz. Ha nem érdekel a történelem, akkor nem tudom, miért érdekel ez a játék. Ha érdekel a történelem, akkor nem tudom, miért gúnyolódsz azokon, akik a magyar történelemmel is interaktívan foglalkoznának, ezt máshol pedig NEM tehetik meg ilyen színvonalon, mint itt. Ahogy foglalkoztak is, időt, energiát és munkát belefeccölve, hogy akár te is - ingyen, hoppá! - letölthesd annak idején a magyarítást, a magyar egyenruhák színhelyes hajtókáját vagy a Magyar Mission Pack-et, vagy együtt játszhass velük/velünk a Keleti Front Kampányban.

"Az meg igazan furcsan nezne ki ha Pista nem is jatszott a jatekkal de kritizalja... ami meg jobb ha esetleg kaloz verziokat futtat." - M-hm, szóval az a titokzatos Vér István nem kritizálhat "látatlanban" egy olyan játékot, ami a rendelkezésre álló, már közkézen forgó, két törzsjátékhoz felhasznált CMX2 motor valamint a kiadott ismertetők függvényében korrektül körülhatárolható; te viszont látatlanban megmondhatod, hogy Pista mennyi pénzt költött a játékaira.
Igazán furcsa észjárású ember vagy te, nem mondom, és még óvatosan írtam körbe, hogy hova rakd a személyeskedésedet.
Javaslom, vagdalkozás helyett pörgesd át inkább az eddigi epizódokat, jó játékok többnyire. Tényleg.
Halfstereo
Halfstereo 2014.02.05. 13:45
"ingyen, hoppá!"
meg "azert ezt elegge lehet tudni"
mik ezek???
amit en latok egy par nerd okoskodik meg tologatja az orran a szemuveget
es hummognek. Igazabol ez bosszant. Mindenki expert meg okostojas
es akkor mintha valami Times magazine kritikusok lennenek brummognak hogy "a t-34 esnek kettovel kevesebb lancszem van megmodellezve a jatekba!! Megis mi a turot kepzeltek ezek?!" meg "ha nem raknak bele magyar egysegeket en nem tudom mit csinalok"
mit csinalnatok...megveszitek letoltitek esz jatszani fogtok vele igy is ugy is szal nem tudom mit pavaskodtok mint boxedzo a kocsmaban

Persze en sem vagyok kulonb mert en meg beregisztralok hogy elmondjam egy par botcsinalta Times kritikusnak hogy micsoda pojacak mikor ilyeneket irogatnak es meg csak nem is kedvesen fogalmazok szal mindenki megsertodik
veszett fejsze

Eh...hummogjetek inkabb
En meg megveszem es jatszok vele es majd elmeselem nektek mennyire rossz hogy nincsenek benne kulonleges kakas tollas hegyi vadasz osztagok
elvezhetetlen :D :D :D
pfff :D
uhu
uhu 2014.02.06. 08:28
Nem csak magyarok játszanak szívesen magyar egységekkel, hanem a többi nép is. Ha nem hiszed, nézz körül a Panzer Corps fórumokon. Sőt, továbbmegyek: a többi kis nemzettel is sokan szeretünk játszani. Ha ezeket meg összeadod (finnek, olaszok, magyarok, románok, horvátok, szlovákok), már elég jelentős %-ot tesz ki.
Hogy mekkora volt amúgy a magyarok aránya, ez idő és hely függvénye: pl. a 44-45-ös kárpát-medencei hadszíntéren nagyjából a teljes tüzérség 50%-át a magyarok adták és gyalogságban is tekintélyes létszámot jelentettek. (Kár a nemzeti kisebbrendűségi érzéseidet belekeverni ebbe a témába.)
uhu
uhu 2014.02.06. 08:31
"Egyreszt nem ertem a negativ kritikakat egy olyan jatekkal szemben, amit huszon egy nehanyan fejlesztenek..."
Egyrészt nem kell értened - elég, ha elfogadod... Különbözőek vagyunk, különböző a véleményünk. Indokolni természetesen lehet, kinek, miért tetszik/nem tetszik, csak ne várjad el, hogy azért mert te valamit gondolsz, a másiknak kötelező ugyanazt gondolnia.
Amúgy az összefüggést nem értem, hogy azért mert egy játékot 20+ éve fejlesztenek, miért ne lehetne negatív kritikát írni róla? Ez a sok idő automatikusan hozza magával hogy a játék tökéletes lesz?
uhu
uhu 2014.02.06. 08:36
Amúgy végigolvasgatva a pcdome-os hozzászólásaidat, mindegyikből árad a megbántottság, frusztráltság, düh és az ebből eredő vagdalkozás. Javaslom, próbáld megkeresni az életedben a valódi örömforrásokat és akkor rájössz, hogy azok nagyobb boldogságot fognak okozni mint pár ismeretlen ember becsmérlése az interneten...
ajánlott olvasnivaló