Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

South Park: The Stick of Truth pontszámok

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare után újabb olyan rétegjáték érkezik a napokban, amelyről a szakma csak elismerően tudott beszélni.

2014.03.04. 10:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha nagyon sarkosan nézzük a dolgot, akkor 2014-ben idáig két olyan játék jelent meg, amely az AAA-s kategóriát képviselte: a Thief és a Castlevania: Lords of Shadows. Igazából ide vehetjük még a Plants vs. Zombies: Garden Warfare-t is, de az inkább tekinthető rétegjátéknak. Az is kétségtelen, hogy a fent említett két játék értékelései meglehetősen vegyesek lettek (habár egyik fejlesztő sem, és a játékosok jelentős része sem érti, hogy miért). Úgy tűnik azonban, hogy újabb sikerjáték megjelenése közeledik felénk. Megérkeztek ugyanis a South Park: The Stick of Truth első külföldi értékelései, amelyek egyöntetűen remek játéknak kiáltották ki a Obsidian Entertainment hányattatott sorsú alkotását. Íme, az értékelések:

A pontszámok alapján tehát a Obsidian Entertainment szerepjátéka kimondottan jól sikerült, bár efelől a néhány héttel ezelőtti próbalehetőség után sem lehetett sok kétségünk. Azt viszont már sosem fogjuk megtudni, mennyi köze van a Ubisoft tavalyi halasztásának a mostani sikerhez. Lehet, tényleg szükség volt még erre a plusz néhány hónapra a fejlesztőknek? A South Park: The Stick of Truth március 7-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

South Park: The Stick of Truth
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
South Park: The Stick of Truth

hozzászólások (24)

Creativ3Form
Creativ3Form 2014.03.11. 22:15
Oh...my...god...SPOILER
most másztam be egy csávó seggébe, és az a küldi, hogy abortuszt hajtsak végre...ez...ez...ááááááááh! :-D
frankie93
frankie93 2014.03.12. 10:29
Zseniális játék, bár tényleg csak azok tudják igazán minden poénját élvezni akik követték a sorozatot. :D
Van egy olyan gondom viszont, hogy amikor harcra kerül a sor, nem tudok lejjebb görgetni az ételek/italok között. Mivel a vége felé járok, fel vagyok tankolva HP-t adó cuccokkal, de így kiesnek a mana kaják, a PP-t adó cuccok + a halott társat visszahozó kaja is, mert csak a HP-s dolgokat látom. Látom a kis kurzort, hogy lenne még ott több cucc, de nem tudok lejjebb menni. Valakinek még hasonló előfordult? :D
Creativ3Form
Creativ3Form 2014.03.12. 11:28
Nekem nem. Nekem olyan volt kétszer, hogy amikor Butters aktiválja a paladin extra képességét, akkor ugye ilyen szerencsekerék módon elkezdenek pörögni a támadások, és a klikkelés után megáll az egyiknél. Nah volt, hogy nem jött elő ez a szerencsekerekes képességpörgetés. Csak lebegett a paladin a levegőben csípőre vágott kézzel és semmi nem történt. :-D Ez így ment egy olyan 10-15 másodpercig, majd az ellenfél támadott újra.
Creativ3Form
Creativ3Form 2014.03.12. 11:31
Jah, és egyszer elveszett 2 óra mentésem. Beléptem, és valami elviselhetetlen módon elkezdett szaggatni a hang. Játék közben is és az átkötő videóknál is. Nah mondom újraindítom, elmentettem, kiléptem, és amikor visszaléptem akkor csak a 2 órával azelőtti mentéseimet látta.
frankie93
frankie93 2014.03.12. 12:26
Ja, a Butters-ös cucc az nekem is megvolt, ezt meg nem tudom mi okozhatja. :D Azért köszi!
ajánlott olvasnivaló