Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms

Áprilisban új névvel jelenik meg a Ghost Recon Online végleges változata.

2014.03.18. 20:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft nagy reményt fűz a Tom Clancy's Ghost Recon Online-hoz, amelynek bétája még 2012 nyarán indult útjára. Az azóta eltelt másfél évben rengeteg fejlesztésen esett át a játék, amely mostanra elérte végleges formáját. Ennek megjelenésére sem kell már sokat várni, a premierre április 10-én kerül sor Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms címmel.
"A nyílt béta lezárása egy új kezdet a játék életében. A kezdeti és a jelenlegi állapota között oly mértékű a különbség, hogy úgy éreztük helyesnek, ha új címet adunk neki. Az ötmilliós játékos közösségtől beérkezett visszajelzések alapján folyamatosan fejleszteni tudtuk a játékot, amely így a pörgős akciójátékok és a csapatmunkát igénylő taktikai MOBA-k egyedi keverékévé vált. A Ghost Recon Phantoms új történettel is felruházza a játékot, amely az egykori Ghost csapattagokról szól, akik önös céloktól vezérelve hagyták el az alakulatot. Emellett új játékmeneti elemekkel is bővül a játék, hogy a veterán játékosaink számára is új élményt nyújthasson. Természetesen az eddigi eredmények nem törlődnek és egyetlen régi játékosnak sem kell semmit sem elölről kezdenie." - nyilatkozta Corey Facteau, a játék producere.
Frissül a karakterek és azok eszközeinek kinézete, akik így egy árnyalattal közelebb kerültek a valósághoz. Emellett a pályák is átestek némi fazonírozáson. Új megoldásokra lehet számítani a karakterszerkesztésnél és a játékkészítésnél is.
A Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms tehát április 10-én jelenik meg kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms
Tom Clancy's Ghost Recon PhantomsTom Clancy's Ghost Recon PhantomsTom Clancy's Ghost Recon Phantoms
Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2014.03.28. 13:53
Amúgy nem is tudtam, hogy az online béta.

Szimpatikus fiatalember a változásokról.
Kár, hogy valamiért nem csípem az ingyenes cuccokat, de ezt lehet kipróbálom, elvégre mégis csak Tom Clancy játék és modern warfares-es:D

Csinálják inkább a Future Soldier folytatását.
ajánlott olvasnivaló