Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Betrayer

Megjelent a Betrayer

A különös látványvilágú játék a Steamen vásárolható meg.

2014.03.25. 10:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly nyáron jelentette be a Blackpowder Games első játéka, a Betrayer. A független stúdió olyan szakemberek alapították, akik korábba a Monolith kötelékében többek között a F.E.A.R. és a No One Lives Forever játékokon is dolgoztak, így jó érzékük van az érdekes játékok készítéséhez. A Betrayer is érdekesnek tűnik, látványvilágát és történetét tekintve egyaránt. A sztori 1604-ben, Virginiában játszódik, ahol minden ember eltűnt, nekünk pedig ki kell nyomoznunk, hogy mi történt velük.
"A Betrayer tipikusan olyan játék, amilyet a F.E.A.R. megjelenése óta szerettünk volna elkészíteni. Hatalmas nyitott terület vár a játékosra, hogy felfedezze, nyomok után kutasson és gyűjtögessen. A feladatokat agresszívan és csendben lopakodva is meg lehet oldani. Így a felszereléseket is úgy lehet összeválogatni, hogy a játékos stílusához a legjobban passzoljon. Kimondottan a játékosra épül a játékélmény." - nyilatkozta Craig Hubbard, a játék tervezője és írója.
A játék bejelentésekor sokan húzták a szájukat annak különös, fekete-fehér látványvilága miatt. Nekik sem kell aggódni és lemondani az alkotásról, ugyanis lehetőség van e látvány megváltoztatására is, így egy teljesen hagyományos (értsd: színes) grafikát kapunk.
A Betrayer korai változata tavaly augusztus óta elérhető a Steamen, de tegnap óta már a végleges változat vásárolható meg, március 31-ig 10%-os kedvezménnyel. ■

Betrayer
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Betrayer

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló