Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Amy Hennig a Visceral Gamesnél dolgozik tovább

Március elején érkezett a hír, hogy az Uncharted széria írója elhagyja a Naughty Dog csapatát, mostanra az is kiderült, hol és milyen projekten folytatja pályafutását.

2014.04.10. 16:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Márciusban mi is beszámoltunk róla, hogy Amy Hennig elköszönt a Naughty Dog csapatától, ahol korábban az Uncharted trilógia történetén dolgozott. Akkor még nem lehetett tudni, hogy merrefelé viszi majd az útja, mostanra viszont kiderült, mi a következő lépés. Hennig a Dead Space trilógiát jegyző Visceral Games stúdiójánál folytatja karrierjét, ahol a legfrissebb hírek szerint a Star Wars játékon fog dolgozni. Tavaly jelentek meg az első pletykák, amelyek arról számoltak be, hogy a stúdió következő játéka a Star Wars univerzumban fog játszódni, ezt mára meg is erősítették.
"Mindig is tiszteltem a fejlesztéshez való kreatív hozzáállását, ahogy először mindig a játék lelkét teremti meg, majd csak ezt követően jöhet a történet, a játékmenet, a design és a művészi munka, hogy ezek együtt teremtsék meg az egyedi és interaktív élményt a játékosok számára. Ez tökéletesen összhangban van azzal, ahogy a Visceral Gamesnél dolgozunk, Amy pedig hozzá tud minket segíteni, hogy elkészíthessük a legjobb játékokat a világon." - nyilatkozta Steve Papoutsis, az EA vezetője.
Egyelőre nem sokat lehet tudni az új Star Wars projektről, de figyelembe véve a stúdió korábbi remekműveit, valamint az Amy Hennig nevéhez köthető alkotásokat, biztosak lehetünk benne, hogy valami maradandót fognak letenni az asztalra. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló