Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sniper Elite III

Újabb Sniper Elite 3 trailertrió

Két fejlesztői naplót, valamint egy játékmenet-bemutatót gyűjtöttünk össze nektek.

2014.04.12. 15:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Június végén jelenik meg a Rebellion világháborús akciójátéka, a Sniper Elite 3. A játékról az elmúlt hetekben több érdekes video is felbukkant a világhálón, ezek közül kettőn a fejlesztők válaszolnak a rajongók kérdéseire. Az első videón a játékosok visszajelzésiről, a játékon belüli döntésekről, a környezetünkről, a mesterséges intelligenciáról, valamint az ehhez kapcsolódó helymeghatározási rendszerről esik szó.

A második felvonásban a többjátékos mód kompetitív és kooperatív módja kerülnek szóba, valamint a fegyverek átalakításáról is hallhattok érdekes részleteket.

A harmadik video sem ígérkezik unalmasnak, ugyanis ebben a VG24/7 magazin munkatársai tolják végig a Halfaya Pass című küldetést.

A közel negyedórás bemutató alapján nagyjából képet kaphat mindenki arról, hogyan is épül majd fel egy-egy küldetés a játékban, így azt is eldöntheti mindenki, hogy érdekli-e vagy sem az alkotás.
A Sniper Elite 3 június 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra. ■

Sniper Elite III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sniper Elite III

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2014.04.12. 16:00
Nagyon jónak tűnik. Lesz róla ismertető itt?
GeryG
GeryG 2014.04.12. 16:10
Bízom benne! ;)
ajánlott olvasnivaló