Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

inFamous: Second Son inFamous: Second Son

Photo Mode az inFamous: Second Son új frissítésében

Számos érdekes és hasznos változtatás kapott helyet a patchban, többek között eltűntethető HUD, valamint szabadon változtatható napszak a kampány után.

2014.04.17. 16:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új frissítés érkezett a PlayStation 4 exkluzív inFamous: Second Sonhoz, amely több érdekes újítást is tartalmaz. A fejlesztők ezek elkészítésében a rajongók igényeit és kéréseit tartották szem előtt, így mostantól a kampány végeztével szabadon beállítható, hogy éppen milyen napszakban szeretnénk játszani (ez kifejezetten a neon-erő miatt lehet érdekes, mivel az éjszaka sokkal látványosabb). Kikapcsolhatjuk a HUD-ot, ha kedvünk tartja, de arra is figyeltek, hogy ha játék közben merül le a kontrollerünk, akkor automatikusan megáll a játék is. Az egyik legfontosabb újdonság azonban kétségtelenül a Photo Mode, amely nagyon látványos képek készítését teszi lehetővé. Egyetlen gombnyomással (L3) előhívhatjuk a beépített eszközöket, amelyekkel állíthatunk a kamera szögén és közelségén, esetleg változtathatunk a mélységélességen és megszabhatjuk a színképet is. Összességében egészen látványos képek készítését teszi lehetővé. Az új eszközről egy rövid oktatóvideót is készítettek a srácok.
Érdekesség továbbá, hogy a napokban új rajzok bukkantak fel a neten, amelyek a játék fejlesztése során készültek és a játékba végül be nem került különleges erőket ábrázolnak. Ezek Levi Hopkins oldalán tekinthetőek meg, aki korábban több játéknál is közreműködött. A rajzok tanúsága szerint olyan hatalmak birtokába is juthattunk volna, mint az üveg vagy éppen a vonalak hatalma (bármit is jelentsen ez utóbbi). Talán egyszer egy DLC formájában újabb erők válnak elérhetővé, talán köztük ezek is. ■

inFamous: Second Son
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
inFamous: Second Son

hozzászólások (1)

Dino
Dino 2014.04.18. 07:35
Ez a fotózás jópofának tűnik, gondolom a játékból hivatalosan kiadott, látványos screenshotok elkészítésénél is ezt használhatták.
ajánlott olvasnivaló