Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a HABITAT: A Thousand Generations in Orbit

Érdekes sci-fi stratégián dolgozik a 4gency csapata.

2014.06.08. 17:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Miután sikerrel zárult a Kickstarter kampány, már biztos, hogy elkészül a HABITAT: A Thousand Generations in Orbit. A játékot a 4gency csapata fejleszti, akik korábban kifejezetten iOS-re és Androidra dolgoztak, most viszont a PC-t (és Linuxot), Macet és Xbox One-t választották.
A HABITAT egy sci-fi stratégia lesz, amelyben a világűrben repkedő lomból (nem csupán a régi műholdakra és űrsiklókra kell gondolni, hanem bármire, amit valaha emberi kéz készített) kell megépítenünk bázisunkat, majd megvédenünk azt. Az ígéretek szerint gyakorlatilag bármit bármivel összekombinálhatunk majd, így a lehetőségek száma szinte végtelen lesz. Bázisunkra hajtórakétákat is szerelhetünk, így akár repkedhetünk is vele, ami nem hátrány, ha harcra kerül a sor. A hulladékká lőtt ellenséges űrhajók maradványait természetesen szintén felhasználhatjuk saját hajónk (bázisunk) továbbépítésére. Az egyszemélyes kampány mellé kapunk szabad játék módot is, amelyben egyedül rajtunk múlik, hogy milyen űrmonstrumot kalapálunk össze az emberiség által a világűrbe küldött szemétből. Építkezés során figyelnünk kell arra, hogy mi kerül a kezünk ügyébe, ugyanis minden elemnek megvannak a maga tulajdonságai, így minden másra használható fel. Ugyanígy figyelnünk kell a megfelelő oxigénellátásra, az elektromos hálózat működésére, valamint az élelemre és a személyzet élőhelyére is.
Ha a dolgok a tervek szerint alakulnak, akkor az első alfa változat már a nyáron, a béta ősszel, a végleges kiadás pedig ez év végén jelenhet meg. ■

HABITAT: A Thousand Generations in Orbit
A legutóbbi HABITAT: A Thousand Generations in Orbit cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.