Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare trailer és multi infók

Lehet, idén végre jelentős változásokon esik át a többjátékos mód? Vagy csak most is a szokásos néhány új eszközzel szúrják ki a játékosok szemét?

2014.06.22. 09:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem csupán napjaink hadviselésével szakít a Call of Duty széria, hanem az eddigi fejlesztőgárdákkal is. Az idei CoD dózist, a Call of Duty: Advanced Warfare-t ugyanis már a Sledgehammer Games fejleszti, akik szeretnék kihasználni a lehetőséget, hogy bebizonyítsák, van hova továbblépnie a szériának. A napokban több fontos információ is napvilágot látott a többjátékos móddal kapcsolatban. Mindenki tudja, hogy a CoD játékokat a multiplayer mód viszi el a hátán, az egyszemélyes kampány az elmúlt években egyre inkább háttérbe szorult, gyakran egy néhány óra alatt letudható kis szösszenetet kaptunk csupán. A fejlesztők elmondása szerint idén is a többjátékos rész fog dominálni, de jelentős újításokat terveznek, hogy végre nem megint ugyanazt kapjuk. A stúdió alapítója, Michael Condrey egy interjúban mesélt a terveikről.
"Megvan a magunk stílusa. Ehhez köthető a testpáncél is, ami a játék egyik alapja. A többjátékos módban az eddig látott legnagyobb mértékű újításokat tervezzük sok remek új eszközzel. Ez egy nagy előrelépés, amelyen már három éve keményen dolgozunk. Képzeld csak el, hogy amiket az E3-on láttál, milyen hatással lesznek majd a többjátékos részre. Rá fogsz jönni, hogy minden ezen újítások körül forog." - magyarázta Conrey, aki később egy másik interjúban is kitért erre - "Minden új játékszert szeretnénk a multiban is viszont látni. Hamarosan sok ilyet be fogunk mutatni. A lényeg, hogy az a felturbózott katona, akit az E3-as demóban láttatok, fog szerepelni a többjátékos módban is."
Nem ez az egyetlen újdonság a játék háza táján. Szintén a napokban került fel a világhálóra az a trailer, amelyben a fejlesztés bizonyos részeibe nyerhetünk betekintést. Kiderül belőle, hogy a fejlesztők igazi katonákkal működtek együtt a munka során, valamint szóba kerül az egyszemélyes kampány története is, amelyet új eszközökkel szeretnének elmesélni.
A Call of Duty: Advanced Warfare november 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra. ■

Call of Duty: Advanced Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Advanced Warfare

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló