Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Folyamatosan bővülni fog a LEGO Minifigures Online bétája

A nyílt béta egy héttel ezelőtt rajtolt el, a teljes játék pedig őszre várható, ám a kettő között rengeteg tartalmi bővítésre lehet majd számítani.

2014.06.27. 16:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nagy sikernek örvend a Funcom legújabb MMO-jának egy héttel ezelőtt elrajtolt nyílt bétája. A LEGO Minifigures Online a sárga kockaemberkék világának minden zegzugát szeretné feldolgozni, ám a bétában még egyelőre csak nagyon kevés helyszín és karakter érhető el. A fejlesztők idén őszre tervezik a végleges, teljes változat premierjét, ám addig sem tétlenkednek, a béta folyamatosan bővülni, gyarapodni fog.
"Ezek egy új és izgalmas utazás első lépései. A következő hónapokat arra fogjuk fordítani, hogy a béta változatot a megfelelő irányba tereljük, bővítsük, javítsuk, finomítsunk rajta, megtegyünk mindent, ami a játék folyamatos fejlődéséhez szükséges. A játékosok kisebb-nagyobb változtatásokra számíthatnak a nyílt béta során, de szeretnénk új tartalmakkal és játékelemekkel is meglepni őket." - nyilatkozta Ole Schreiner, a Funcom vezetője.
A LEGO Minifigures Online ingyen lesz elérhető, bétájához egy apró kliens letöltése után a böngészőben lehet kipróbálni. ■

LEGO Minifigures Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
LEGO Minifigures Online

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló