Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIFA 15 - Grafikai mérföldkő?

Elképesztő látványt ígér az EA Sports a FIFA 15 legújabb trailerében. Minden eddiginél realisztikusabb játékosokat irányíthatunk majd a pályán.

2014.07.01. 09:18 | szerző: Malakai | kategória: Játék

A EA Sports minden évben nagy ígéretekkel harangozza be a FIFA széria legújabb tagját, de most talán az újgenerációs konzolok megjelenésével nagyobb esély mutatkozik arra, hogy be is váltsák azokat. A FIFA 15-ről PS4-en rögzített alig egy perces videóba a fejlesztők minden információt megpróbáltak belesűríteni, és ha a korábbi E3-as trailert nézve elmulasztottunk volna valamit, Nick Channon senior producer most minden részletre felhívja a figyelmünket. Eszerint tehát nemcsak az arcvonások tükrözik majd jobban hús-vér játékosokat, de realisztikusabb mozgást is kapunk, gyűrődő és koszolódó mezekkel és ziháló focistákkal. A becsúszások nyomot hagynak a fűben, mozognak a szögletzászlók, egy jól eltalált lövésbe beleremegnek a kapufák, hullámoznak a hálók és a hajak és megjelennek az animált ledfalak is.
A játék grafikájáért ugyanaz a motor a felelős, amely az UFC látványát is generálta. A FIFA 15 szeptember 24-án jelenik meg minden aktuális platformra (PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, PS Vita és 3DS). ■

FIFA 15
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
FIFA 15

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló