25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A Darkfall: Unholy Wars jövőjéről

A fejlesztők a rövid és hosszútávú terveikről adtak számot.

Írta: GeryG

Tavaly tavasszal jelent meg az Aventurine MMORPG-je, a Darkfall: Unholy Wars. Az elmúlt bő egy évben egy seregnyi kisebb-nagyobb frissítés érkezett a játékhoz, de a támogatás természetesen nem áll le, a fejlesztők most némi betekintést is engedtek a jövőbeni terveikbe. A rövidtávú terveik között két júliusban megjelenő patch szerepel, amelyek közül az első még ezen a héten megérkezik és főleg hibajavításokat, egyensúlyozási változtatásokat tartalmaz. A második új célkeresztet és más, régóta várt HUD-módosításokat ad a játékhoz. Emellett a játékon boltjában is várhatóak új szolgáltatások, de ezekről csak később fognak bővebben beszámolni.
A hosszútávú tervek között több nagyszabású változtatást is találunk: szeretnék alaposan felújítani a gazdaságot, a loot- és craftrendszert. Komoly szerepet szánnak az ostromoknak is, valamikor augusztusban megjelenik az ostromlétra és a katapult is. Ezekkel együtt a klánok városait védő falak is magasabbak lesznek. Mivel egy MMORPG-ről beszélünk, a küldetések is nagyon fontos szerepet játszanak, így egy pályázat keretein belül bármelyik játékos megírhatja a maga küldetését, amely be is kerülhet a játékba.
A jövőbeni változtatások megtervezése során a fejlesztők odafigyelnek a játékosok visszajelzéseire és kívánságaira is. Számíthatunk az inventory átalakítására, teljesen személyre szabható kezelőfelületre, vagy épp a tárgyak megbűvölésére is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Darkfall: Unholy Wars

Platform:

Fejlesztő: Aventurine

Megjelenés: 2013. április 16.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!