25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent a Divinity: Original Sin

A legutolsó terveknek megfelelően tegnap megérkezett a Larian ígéretes szerepjátéka.

Írta: GeryG 13 hozzászólás

Hosszú évek fejlesztése után tegnap megjelent a Larian Studios legújabb szerepjátéka, a Divinity: Original Sin. A játékhoz tavaly a Kickstarteren kérték a rajongók támogatását, ahol a kitűzött 400 000 dolláros célhoz képest végül 944 000 dollárnál állt meg a mutató. Az Original Sin idén januárban a Steam korai hozzáférésű játékai közé is bekerült, mostantól viszont mindenki számára elérhetővé vált a végleges, teljes verzió is. A fejlesztők nagy elvárásokkal tekintenek játékukra, hiszen elmondásuk szerint abban minden megtalálható, amire egy szerepjátékban csak vágyhat az ember: körökre osztott harcrendszer, részletes karakterszerkesztő, küldetésszerkesztő és persze izgalmas történet. Ezekről nemrégiben két trailert is készítettek.
A Divinity: Original Sin tehát megérkezett, megvásárolni a Steamen keresztül tudjátok.


Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Divinity: Original Sin

Platform:

Fejlesztő: Larian Studios

Megjelenés:
2014. június 30. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Raistlin666
Raistlin666 [4727]
Ha valaki a gépigény miatt hezitál egy kis segítség:
Core2Duo már elég neki, de minimum 4GB Ram az alap. E8500+4GB DDR2!+GTX650TiBoost és Ultrán sincs vele gondom egyenlőre...8-)
E7500+2GB DDR3+HD6770 kombinációban viszont már voltak gondok.
Persze tudom itt már sokan váltottak ezeknél jóval erősebbre, de nekem jó hír hogy a Diablo3/GW2 mellet van mivel játszanom.:-P
bélanéni
bélanéni [4]
McCl@ne: látom az avatarodból, hasonló lehet az ízlésünk, nálam is most a legvárósabb játék a W3. :-) Emiatt elkezdtem egy gép újítást, highend géppel kezdek majd neki, ezt eldöntöttem. Ultra + 50fps alá nem adom. :-((:-P

Ez az RPG (Divinity) viszont számomra a semmiből bukkant elő 1-2 napja, soha nem hallottam róla. Hatalmas meglepetés volt. Szerintem neked is be fog jönni.
bélanéni
bélanéni [4]
Még annyi, hogy a megnevezett oldal első vásárláskor kér személyi + jogsiról fotót, de a rendelés leadásától számítva, mindennel együtt 15 perc múlva ott volt a mail fiókomban a STEAM link (maga a játék).
bélanéni
bélanéni [4]
Egy szóval: FANTASZTIKUS a játék.

Bővebben: nyilván ízlés kérdése is, nekem nagyon kevés RPG tetszik, pl. Dragon Age és ES sorozat abszolút nem jön be. Ezen a játékon azt érzem, nincs rajta a kiadói nyomás, valahogy nem "pénz"szaga van, hanem igazi JÁTÉK született, nem véletlenül halogatták a kiadását. Ritka az ilyesmi mostanában.
Grafika, hangulat nagyon ott van, rengeteg olvasni valóra is fel lehet készülni. Kellően összetett a játék. Remélem később is megmarad a színvonal. Az összetettsége ellenére mégis barátságosnak érzem, van egy bája az egész produktumnak.
Illegális forrásból töltöttem le, és mivel nagyon megfogott 3 óra alatt, ezért ma megvettem innen: CDKeyvast . Itt volt a legolcsóbb, átszámítva 6.900 Ft volt. Szerintem ennyit baromira megért.
Csak gratulálni tudok a fejlesztőknek, és örülni, hogy összehozták Kickstarteren a kívánt összeget. :-D:love:
McCl@ne
McCl@ne [13401]
Valószínűleg hasonló - legális! - forrásból van meg nekem is 28€-ért a DLC-kkel bővített változat, és ahogy a kritikák jönnek, úgy tűnik egyre inkább jó vételnek ennyiért :)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (13 db)