For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kezdődik a The Witcher Adventure Game zárt bétája

Elindult a The Witcher világában játszódó új táblás játék tesztelése.

2014.07.04. 13:55 | szerző: Radoxx | kategória: Játék

A CD Projekt RED és a GOG.com bejelentette a nagysikerű The Witcher világában játszódó új játékuk, a The Witcher Adventure Game zárt bétájának kezdetét. Ezen alkotás ugyan a korábban már megismert és megkedvelt The Witcher művek világában fog játszódni, azonban az eddigiektől egészen eltérő megvalósításban, ugyanis most egyfajta táblás játékban tehetjük próbára képességeinket. Utazásunk során négy, a korábbi könyvekből, illetve játékokból már megismert hős lesz segítségünkre: Ríviai Geralt, a szörnyvadász, Triss Merigold a ravasz mágus, Yarpen Zigrin a törpe harcos és Dandelion a bárd. Mindegyik karakter egyedi képességekkel és stílussal rendelkezik, így a döntés mindig a mi kezünkben van, hogy melyik utat választjuk: erőszakkal próbáljuk megoldani problémáinkat, vagy a diplomácia ravasz útját járjuk inkább. A titkokkal teli és könyörtelenül brutális világ felfedezése során egyéni döntéseinktől függően, valamint a rengeteg küldetéskártyának köszönhetően mindig más és más irányban halad tovább a történet, ezért az újrajátszások lehetőségének száma szinte végtelen. Bár az alapszabályok egyszerűek lesznek, az intuitív játékmechanizmusok és az addiktív élményvilág miatt a játék képes lesz mindenkit magával ragadni.
A zárt béta kezdeti szakaszában a The Witcher 3: Wild Hunt előrendelői közül kerülnek ki azok a szerencsések, akik részt vehetnek a tesztelésben, de a későbbiek során természetesen többen is lehetőséget kaphatnak majd. A játék megjelenése 2014 év vége felé várható, mind hagyományos dobozos, mind pedig digitálisan letölthető formában, Windows PC, Mac, iOS (iPad) és Android tabletekre egyaránt. ■

The Witcher Adventure Game
A legutóbbi The Witcher Adventure Game cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Shadowguard
Shadowguard 2014.07.04. 20:19
Ha rendesen megcsinálják, akkor ez legalább annyira várós, mint a Wild Hunt.
további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.