Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 4 The Sims 4

Forradalmat ígérnek a The Sims 4 fejlesztői

Ennek ellenére nem lesznek sem csecsemők, sem medencék. A játékot fejlesztő EA Maxis a játékba épített új rendszerekkel magyarázza a dolgot.

2014.07.08. 14:09 | szerző: Malakai | kategória: Játék

Rachel Franklin a Sims hivatalos honlapján beszélt a teljesen megújuló The Sims 4-ről. Az elhangzottak alapján tulajdonképpen mindent lecseréltek, így változik a játék motorja, a mesterséges intelligencia, az animációs rendszerek és az audio engine is.
A The Sims 4-ben a fejlesztők a korábbi játékaiknál mélyebb és személyesebb élményre törekednek, melyben döntő szerepet szánnak az érzelmeknek, a személyiségjegyeknek, a viselkedési mintáknak és az interakcióknak. „Ahhoz, hogy ezt elérjük, a rendszerünknek jelentős frissítésen kellett átesnie. A lényeg tehát az, hogy amikor leültünk, és átnéztünk mindent, amit meg szeretnénk valósítani ebben a játékban, minden új technológiát, amit bele akartunk építeni, kénytelenek voltunk olyan kompromisszumokat kötni, amelyek csalódást okozhatnak a rajongóknak. Nem könnyű ezt elfogadni, nekem elhihetitek, de ahhoz, hogy megvalósítsuk az elképzeléseinket, összpontosítanunk kell. Összpontosítani arra, hogy forradalmasítsuk magukat a simeket. Így a csecsemők beépítése helyett úgy döntöttünk, mélyebbre merülünk azokban a lehetőségekben, melyek a simeket életre keltik: jelentőségteljes és gyakran szórakoztató érzelmekkel, életszerűbb mozgással és interakcióval, több eszközzel a sim megalkotására, és realisztikusabb (és néha furcsa!) viselkedéssel. A medencék helyett új lehetőséget fejlesztünk a Build Mode-ba (...), hogy ezzel a Simek közvetlen környezetét még interaktívabbá tegyük.”
Érdekes magyarázat, bár egyáltalán nem egyértelmű. Amikor múlt hónapban kiderült, hogy a The Sims 4-ben nem lesznek csecsemők és medencék, egy játékos aláírásgyűjtésbe kezdett, és napok alatt sikerült is összeszednie 16 ezret. A fenitek tükrében úgy látszik, ez nem hatotta meg a fejlesztőket. Jó eséllyel, ha nem akarná az EA Maxis mindenáron megjelentetni a játékot szeptember 2-án, a kimaradó dolgok mindegyike megvalósítható lehetne, így viszont könnyen elképzelhető, hogy utólag, extra tartalomként - pl. DLC-ként - vásárolhatják meg a játékosok a kimaradó feature-öket. 16 ezer vevőjük már biztosan lenne (sőt!), meglepő lenne, ha nem épp ez lenne a terv. ■

előző
következő
Forradalmat ígérnek a The Sims 4 fejlesztői
Forradalmat ígérnek a The Sims 4 fejlesztőiForradalmat ígérnek a The Sims 4 fejlesztői
The Sims 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Sims 4

hozzászólások (4)

Skorpio90
Skorpio90 2014.07.08. 15:16
Pedig az első részben az egyik legjobb móka volt az idegesítő kis köcsögöket a medencébe fullasztani :(
david139
david139 2014.07.08. 15:40
Mennyire rohadt szánalmas lehet az az ember, aki alásírást gyűjt azért, hogy a Sims 4-ben legyen medence?
dantheman
dantheman 2014.07.09. 07:28
@david139 Nekem is ez jutott eszembe :D
Mattmaster
Mattmaster 2014.07.09. 12:26
:D
ajánlott olvasnivaló