Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Uncharted is megérdemelne egy átiratot

Shuhei Yoshida nem szeretné felújított régi játékokkal elárasztani a piacot, de mindenképpen van néhány széria, ami megérdemelné.

2014.07.11. 15:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Last of Us: Remastered megjelenése szinte már a nyakunkon van, de az utóbbi időben felerősödtek a pletykák a Beyond: Two Souls PS4-es átiratával kapcsolatban is. Az kétségtelen, hogy a PlayStation 3 két nagyon erős játékáról van szó, amelyek méltán megérdemlik, hogy kicsinosítva az új konzolon is tiszteletüket tegyék, de ha innen nézzük, van még pár hasonló alkotás. Erről (is) faggatta az Eurogamer a minap a Sony nemzetközi vezetőjét, Shuhei Yoshidát is.
"Lenne vásárlói igény olyan előző generációs alkotások iránt, mint az Uncharted, amelyről lemaradhattak páran. Ez például remek jelölt lenne. Ugyanakkor felújított régi játékokkal sem szeretnénk elárasztani a piacot."
A Naughty Dog említett trilógiája valóban a PS3 legerősebb szériái közé tartozik, ám az is köztudott, hogy a stúdió már javában dolgozik a negyedik részen, az Uncharted 4: A Thief's End pedig kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni valamikor jövőre. Ezzel együtt sokan szívesen vennék, ha a korábbi részek is új köntösbe bújhatnának, hiszen a Sony adatai szerint a PS4 tulajdonosok közel fele korábban nem rendelkezett PS3-mal, így ezekről a játékokról is lemaradtak. Hogy végül a Sony és a Naughty Dog (plusz ugye még sok más PlayStation-fejlesztő) miként határoz a felújításokkal kapcsolatban, még a jövő zenéje. Nyilván sokat fog számítani a döntéshozatalnál a The Last of Us: Remastered sikere is. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló