Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher Cosplay verseny

A CD Projekt RED jelmezversenyt hirdetett, a győztesnek komoly nyeremény üti a markát.

2014.07.26. 19:33 | GeryG | kategória: Játék

A CD Projekt RED nem ismer tréfát, ha készülő játéka, a The Witcher 3: Wild Hunt népszerűsítéséről van szó. Korábban már meséltünk nektek az előrendelőknek szánt papírfigura-versenyről, most pedig egy ennél sokkal komolyabb kihívás elé szeretnék állítani a rajongókat.
"Minden kétséget kizáróan a Witchernek van a legtehetségesebb rajongótábora. Hónapról hónapra mázsányi remek rajongói anyag érkezik be hozzánk, rajzok, zenék és hasonlók formájában, amelyek között sok olyan munka van, amit ki is rakunk a stúdió falára. Eljött az idő, hogy ismét valami elképesztőt alkossatok, a kemény munkát pedig meg fogjuk jutalmazni." - nyilatkozta Marcin Momot, a stúdió közösségi vezetője.
És, hogy miről is van szó? A The Witcher Cosplay Competitionről, vagyis a játékhoz kapcsolódó jelmezversenyről. A cosplaynek az utóbbi években hazánkban is egyre nagyobb divatja van, most pedig komoly nyereményért szállhatnak harcba a rajongók. Az első helyezett ugyanis 1000 dollárt, exkluzív Witcher ékszereket nyer, valamint körbeutazhatja a fejlesztőkkel a világot, hogy a különböző játékbemutatókon vegyen részt. A költségeket persze a stúdió állja. A versenyre már most lehet jelentkezni, ezt egészen október 30-ig tehetitek meg. A zsűriben nemzetközileg is ismert cosplayerek is megtalálhatóak lesznek a fejlesztők mellett:

  • Eve Beauregard
  • Nadya Sonika
  • LeeAnna VAMP
  • Shappi

További részletekért látogassatok el a játék hivatalos oldalára, ahol a további nyereményekről is olvashattok! ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Witcher 3: Wild Hunt
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 3: Wild Hunt

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló