Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Milyen lesz a Call of Duty: Advanced Warfare multija?

Erre a kérdésre augusztus 11-én kapunk választ.

2014.08.03. 11:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Call of Duty szériát évek óta (talán mondhatjuk, hogy a kezdetektől fogva) a többjátékos mód vitte el a hátán. Bár a különböző fejlesztő stúdiók minden aktuális részben igyekeztek lebilincselő kampányt is készíteni, azok mégis mindig háttérbe szorultak. Azt már nem érdemes komoly mélységekbe menően taglalni, hogy a sorozat fénye mennyit kopott az elmúlt részekre, ezt már minden rajongó tudja. Éppen ezért is nagy a felelősség és a nyomás a Sledgehammer Games csapatán, akiktől kimondva, kimondatlanul is mindenki a széria reformját várja, mivel először készíthetik el saját alkotásukat. A Call of Duty: Advanced Warfare bejelentése óta azonban érdekes módon eddig gyakorlatilag kizárólag az egyszemélyes kampányról tudhattunk meg részleteket, a multiról mélyen hallgattak a srácok. A stúdió két alapítója, Glen Schofield és Michael Condrey korábban mindössze ennyit árult el:
"Meg van a magunk stílusa. Ebbe beletartozik az exoskeleton is, ami a játék egyik alapja. A többjátékos részről csak azt tudom mondani, hogy hosszú idő után a legbőségesebb király újdonságok tárháza lesz."
Mint az a napokban kiderült, már nem kell sokat várnunk az első részletes infókra, azokat ugyanis az idei gamescomon fogják leleplezni augusztus 11-én. Ezt az alábbi teaser videóban jelentették be a srácok. ■

Call of Duty: Advanced Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Advanced Warfare

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló