Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Saints Row: Gat Out of Hell

Jövőre jön a Saints Row: Gat Out of Hell

Nem ötödik rész készül, hanem egy önállóan futtatható kiegészítő.

2014.08.29. 20:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt napokban a Saints Row rajongói dörzsölhették a tenyerüket, ugyanis a fejlesztő Volition és a kiadó Deep Silver is egyértelműen jelezte, bejelentésre készülnek a széria kapcsán. Bár a legtöbben már az ötödik részt vizionálták, ma kiderült, hogy nem erről van szó, hanem egy önállóan futtatható kiegészítőről, amely a Saints Row: Gat Out of Hell címet viseli. A történet szerint Johnny Gat és Kinzie előtt áll a feladat, hogy megmentsék főnöküket (mellesleg az elnököt) a pokol hordáitól. Ehhez szövetkezniük kell Dane Vogellel, hogy együtt tisztítsák meg a várost a démonoktól és akadályozzák meg, hogy közös ellenségük elvegye a sátán lányát. A kiegészítő elsősorban a kétfős kooperatív módra épül, amelyben egy barátunkkal Gat és Kinzie bőrébe bújhatunk. A játéktér nagyjából fele akkora lesz, mint Steelport volt, a bejárásához pedig akár démoni szárnyakat is növeszthetünk. A fegyvereinket a biblia ihleti, egy lesz olyan puskánk, amely a tíz csapás valamelyikét zúdítja az ellenre.
A Gat Out of Hell a tervek szerint PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra is január 30-án fog megjelenni. A bejelentés mellé már meg is érkezett az első trailer. ■

Saints Row: Gat Out of Hell
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Saints Row: Gat Out of Hell

hozzászólások (7)

GustyX
GustyX 2014.08.29. 22:44
Hír update.

Várd ki az árát:D

A 4. rész epic volt, de közel sem úgy mint a 3. Igazából valami földhözragadt SR játék lenne jó, nem ilyen szuperképességes cucc, marslakók ellen, virtuális valóságban.
Creativ3Form
Creativ3Form 2014.08.29. 23:01
Hát én is jobban örülnék, ha visszatérnének a 3. rész stílusához, de tekintve, hogy a 4. részben SPOILER
felrobbant a Föld,
elég nehéz lenne földhöz ragadottabb részt csinalni. :-D
Skorpio90
Skorpio90 2014.08.30. 11:42
Én még a 3. részt se fejeztem be, igazából nem is nagyon játszottam, mert leragadtam Professor Genki's SUper Ethical Climax-nél :D A videót viszont végig röhögtem :D Hey Satan!
Artemius '89
Artemius '89 2014.08.30. 17:00
Ha olyan lesz mint a 4., kevés sztori, helyette csináld meg az összes amúgy mellékküldinek kitalált elfoglaltságot, akkor szomorú leszek.
-T0ng-
-T0ng- 2014.08.30. 17:06
Nem akarok én se ünneprontó lenni, de azért a Volition nagyon el van kényelmesedve. A 3. rész óta nem kaptunk igazán rendes részt, inkább csak különálló kiegészítőket, amitől az ember csak azt érzi, hogy meh....

Persze értem én, hogy el vannak foglalva a next-gen változattal, de azért egy SR 5 vagy egy új és nem mellesleg minőségibb Red Faction sem ártana már.
ajánlott olvasnivaló