Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

25 perc Middle-earth: Shadow of Mordor játékmenet

A harcrendszer nagyon ígéretesnek tűnik, de a grafika egyelőre hagy némi kívánnivalót maga után.

2014.09.04. 09:55 | szerző: Malakai | kategória: Játék

A TheMediaCowsnak köszönhetően 25 percnyi Middle-earth: Shadow of Mordor gameplay video került nyilvánosságra, melyben alaposabb betekintést nyerhetünk a játék harcrendszerébe és a játékmenet különböző aspektusaiba. A Monolith Productions októberben megjelenő RPG-je a video alapján nagyon ígéretesnek tűnik, a grafika azonban már kevésbé meggyőző, legfőképp ha megnézzük, milyen mezőnyben próbál helyt állni a Middle-earth: Shadow of Mordor. ■

Middle-earth: Shadow of Mordor
A legutóbbi Middle-earth: Shadow of Mordor cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Skorpio90
Skorpio90 2014.09.04. 12:06
A grafika még elmegy, de elképesztő, hogy 2014-ben még mindig ott tartunk, hogyha megvágsz valakit, akkor kifröccsen belőle egy liter vér, de sebesülések, sérülések sehol nincsenek, még a vér sem lép interakcióba mondjuk a ruhákkal. Bezzegrégenmindenjobbvolt Soldier of Fortune!
stero
stero 2014.09.04. 17:39
Asszem ez az alacsonyabb PEGI besorolás miatt van. Ha megütne egy bizonyos brutalitási szintet akkor már csak 18+-os lehetne a játék amely forgalmazáskor és marketinges dolgoknál hátrányt jelenthet. Nameg örülnek, hogy ezt ezáltal nem kell lemodellezniük pedig egyetértek azzal, hogy ez bizony nagyon jól nézne ki a mai grafikai lehetőségekkel. Speciel egy battlefield sorozatban igazán elférne egykét emberi roncsolódás, golyó ütötte nyom/lyuk az embereken. Ha anno az operation flashpoint első részében is meg tudták csinálni akkor igazán nem lehet egy ördöngős feladat ez ma sem.
Artemius '89
Artemius '89 2014.09.04. 18:23
Én csak attól félek, hogy egy kicsit se füle-se farka lesz a játék... bóklászás, random questek... még a tesztet játszó figurán is azt éreztem, hogy néha csak megy és nem tudja mit csinál. Lehet maradi vagyok, de kell egy stabil storyline, ami kicsit összefogja a történetet. Remélem itt lesz ilyen :)
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.