Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Styx: Master of Shadows Styx: Master of Shadows

Styx: Master of Shadows trailer sorozat indul

Az októberi megjelenésig több kedvcsinálóra is számíthatunk, amelyek a főhős képességeit mutatják be.

2014.09.04. 17:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan célegyenesbe ér a Styx: Master of Shadows fejlesztése, ugyanis a Cyanide Studio műhelyében készülő játék többszöri halasztás után októberben végre tényleg megjelenhet. Persze ne igyunk előre a goblin bőrére, de a készítők ígérik, ezúttal már semmi sem akadályozhatja meg őket céljuk elérésében. Hogy ezt bizonyítsák, új trailer sorozatot indítanak útjára, amelyben a címszereplő Styx különböző képességeit veszik sorra. A ma megjelent első trailerben bő három percen keresztül ismerkedhetünk a játékmenettel. Kétes erkölcsű hősünk méreteiből adódóan nem híve a frontális támadásnak, helyette egyenként csalja csapdába Akenash tornyának mit sem sejtő őreit. Ehhez hol az árnyékok nyújtotta fedezéket, hol akrobatikus képességeit hívja segítségül, de ha minden kötél szakad, akár láthatatlanná is tud válni. Emellett az ilyen játékoktól már megszokott különleges látásmód sem maradhat el, amely megjelöli az ellenségeket és az említésre méltó dolgokat a közelünkben.
Styx tehát valamikor októberben lopakodik be az égig érő toronyba, teszi ezt PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-n, de addig is további hasonló bemutatókra számíthatunk tőle. ■

Styx: Master of Shadows
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Styx: Master of Shadows

hozzászólások (2)

madwasp777
madwasp777 2014.09.05. 10:41
jónak ígérkezik
Artemius '89
Artemius '89 2014.09.08. 00:23
Mindenképp jobbnak mint az Of Orcs and Men... az borzasztó volt, lineáris, ostoba, olyan párbeszédekkel, hogy az embernek a haja kihullott tőle. :) Kellemes csalódásnak ígérkezik ez a játék :)
ajánlott olvasnivaló