Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Destiny Destiny

Ingyen lecserélhető az előző generációs Destiny

Aki digitális vásárolja meg a játék PS3-as és X360-as változatát, az ingyen cserélheti le az új konzolos kiadásra.

2014.09.08. 13:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes ajánlattal állt elő a Bungie a legújabb játékával, a Destinyvel kapcsolatban, amely holnap jelenik meg PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Aki ugyanis megvásárolja a játék digitális változatát valamely előző generációs konzolra, az ingyen válthatja azt be az újgenerációs verzióra. Természetesen az addig elért teljesítménye sem válik kámforrá, a játékot onnan folytathatja, ahol abbahagyta. Az ajánlat - amely érvényes az alapjátékra és a Digital Guardian Editionre is - véges ideig lesz elérhető, de az nem derült ki, hogy meddig, így érdemes gyorsan dönteni.
A fejlesztők egyébként a minap érdekes közleményt adtak ki, amelyben felhívják minden rajongó figyelmét, hogy ne vonjanak le messzemenő következtetéseket a játék napokban várható kritikáiból. Elmondásuk szerint ugyanis ahhoz, hogy a Destinyt alaposan megismerjük, ennél sokkal több időre lesz szükség, így a most születő értékelések nem feltétlenül fedik majd a teljes valóságot.
Végül álljon itt egy új video is, amelyet a napokban lőttek fel a világhálóra. Ezen a PlayStation 4 és a Vita közötti távirányítást mutatják be. ■

Destiny
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Destiny

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló