Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Blitzkrieg 3

Készül a Blitzkrieg 3

A mára klasszikussá vált világháborús stratégia jövő év elején kapja meg harmadik részét.

2014.09.18. 20:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2003 nyarán jelent meg a Nival Interactive világháborús stratégiai játéka, a Blitzkrieg. A játék rengeteg hasonlóságot mutatott az akkor nagy népszerűségnek örvendő Sudden Strike-kal, összességében elég jól sikerült ahhoz, hogy a következő években több kiegészítőt, majd 2005-ben folytatást kapjon. A Blitzkrieg II sajnos nem fejlődött túl sokat elődjéhez képest, de szintén megkapta a maga kiegészítőit, így rajongótábora tartalmas szórakozásban részesülhetett.
Azóta eltelt közel egy évtized, a fejlesztők ez idő alatt több más játékkal és témával is bepróbálkoztak, hogy ma bejelentsék, visszatérnek a világháborús stratégiákhoz, készül ugyanis a Blitzkrieg 3. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a játékot már tavaly bejelentették, de lényegében ezen kívül semmi egyéb nem történt, így most ismét a nagyérdemű elé tárták aktuális projektjüket. Túl sok információval most sem terhelnek le minket, de az biztos, hogy kapunk egyszemélyes kampányt (egyet-egyet az orosz, szövetséges és a tengelyhatalmak oldalán), valamint többjátékos módot is. Utóbbihoz az ígéretek szerint nem lesz szükség állandó online kapcsolatra, de hogy ezt hogyan kell elképzelni a valóságban, egyelőre nem derült ki.
Bár pontos megjelenési dátummal egyelőre nem látták el alkotásukat, a fejlesztők állítása szerint a premierre már 2015 elején számítani lehet. Addig nézzétek meg az alábbi képeket, amelyek összességében nem is festenek rosszul. Emellett érdemes ellátogatni a játék hivatalos oldalára is, ahol már a bétára is lehet jelentkezni. A bejelentéssel egyszerre a játék előző két részének gyűjteményes kiadása, a Blitzkrieg Anthology és a Blitzkrieg II Anthology is bekerült a Steam kínálatába, mindkettő 5 dolláros áron. ■

előző
következő
Készül a Blitzkrieg 3
Készül a Blitzkrieg 3Készül a Blitzkrieg 3Készül a Blitzkrieg 3Készül a Blitzkrieg 3Készül a Blitzkrieg 3
Blitzkrieg 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Blitzkrieg 3

hozzászólások (1)

FrezeR
FrezeR 2014.09.18. 21:49
Na tök jó! :)
ajánlott olvasnivaló