Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

RIDE

Készül a RIDE

Újabb motoros játékon dolgozik a Milestone csapata, ám ezúttal már teljesen függetlenül.

2014.09.21. 15:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén nyáron jelent meg az olasz székhelyű Milestone stúdiójának legutóbbi játéka, a MotoGP 14. A csapat köztudottan a motoros játékokra szakosodott, így az elmúlt években többségében ilyen alkotásokat köszönhettünk nekik. Ez a jelek szerint a jövőben sem lesz másképp, hiszen a napokban jelentették be legújabb játékukat, a RIDE-ot. Természetesen most is a kétkerekűeké a főszerep, de ezúttal egy picit változatosabb lesz a téma, mint a már megszokott MotoGP szériában. Az ígéretek szerint több mint 100 különféle motor kap helyet a játékban, ezeket négy kategóriába sorolják: Superbikes, Supersports, Naked és Historical Bikes. Amint kiválasztottuk a nekünk legszimpatikusabb járgányt, máris a nyeregbe pattanhatunk, hogy száguldozzunk egy kicsit, ehhez pedig rengeteg terep áll majd rendelkezésünkre a hagyományos (és történelmi) versenypályáktól kezdve a városokon keresztül egészen vidéki utakig. Mind járműveinket, mind motorosunkat aprólékosan átszabhatjuk.
A RIDE a tervek szerint 2015 tavaszán jelenhet meg PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra. A bejelentés mellé megérkezett az első teaser video is, de abból sajnos gyakorlatilag semmi sem derül ki a játékról. Az első képekre is várnunk kell még. ■

RIDE
A legutóbbi RIDE cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.