Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Long Dark

Steamen a The Long Dark korai változata

A bétában csak a szabadjáték mód érhető el, a történetet csak a végleges változatban ismerhetjük meg.

2014.09.28. 13:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bő egy évvel ezelőtt jelentette be a Hinterland csapata, hogy új túlélőjátékon dolgoznak, amely a The Long Dark címet viseli. Mivel a játék egy manapság hatalmas népszerűségnek örvendő műfajban indul a játékosok kegyeiért, valami egyedit kellett villantania a készítőknek, ez az eddig látottak alapján elsősorban a látvány terén valósulhat meg. A készítők ugyanis a hiperrealisztikus megoldások vagy a másik véglet, a kockavilág (esetleg a retro) helyett egy nagyon sajátos képi világ mellett döntöttek, amely leginkább a '80-as, '90-es évek rajzfilmjeihez hasonlítható.
A fejlesztés az elmúlt egy év során remekül haladt, így mostanra elérte a projekt azt az állapotot, amelyet már bátran megmutatnak a rajongóknak a készítők. Így a The Long Dark korai változata megérkezett a Steamre. A hírek szerint ez az állapot alig tart majd tovább 2-3 hónapnál, így a szokásosnál jóval korábban jöhet a végleges változat. A fejlesztők elmondása szerint a korai kiadásban - amely nagyon stabil és remekül játszható - csak a szabadjáték mód került bele, így a történet megismerésére a teljes verzióig várnunk kell. Emellett felhívták a játékosok figyelmét, hogy míg e változat 19,99€, addig a végleges várhatóan ennél többe fog kerülni, hiszen abban jóval bőségesebb tartalomra számíthatunk. ■

The Long Dark
A legutóbbi The Long Dark cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.