Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield: Hardline Battlefield: Hardline

Nem lesz gond a Battlefield: Hardline indulásánál

Sajnos a széria közelmúltjából kiindulva a fejlesztőknek ezt már külön meg kell ígérnie.

2014.09.29. 11:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Minden Battlefield rajongó emlékezhet, hogy mind a Battlefield 3, mind a Battlefield 4 indulásánál akadtak kisebb-nagyobb bukkanók. Szerencsére idővel mindkét játék esetében helyreállt a rend, de a játékosok ezzel együtt is nehezen felejtik a sok kellemetlenséget, amit hol a szerverek, hol a maga a játék hibái okoztak. Ennek fényében talán nem is meglepő, hogy a jövő év elejére várt Battlefield: Hardline estében a fejlesztő Visceral Games előre jelezte, nem kell hasonló fiaskótól tartani. Erről a fejlesztés kreatív vezetője, Ian Milham beszélt a Gamer Revolution magazinnak.
"Azt kérditek, hogy a játék működni fog-e? Nos, a válaszom az, hogy igen, a játék működni fog. Tulajdonképpen már a Battlefield 4 megjelenése előtt egy évvel elkezdtünk dolgozni rajta. Szorosan együttműködtünk a DICE-os srácokkal, bizonyos munkáink már a Battlefield 4-ben is jelen voltak. Már most remek állapotban van a játék, minden bele fektetett munkánk meg fog térülni. Már túl vagyunk egy remek bétán, de tartani fogunk még egyet a premier előtt minden érintett platformon. Nagyon komolyan vesszük, hogy kész játékot adjunk ki a kezeink közül. Szóval igen, a játék működni fog."
A Battlefield: Hardline a tervek szerint PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra fog megjelenni, ám a korábbi részekkel ellentétben, erre nem ősszel, hanem valamikor 2015 elején kerülhet csak sor. ■

Battlefield: Hardline
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield: Hardline

hozzászólások (2)

ivanova36
ivanova36 2014.09.29. 15:53
Meglátjuk majd mi is lesz ebből igaz :D reméljük nem egy újabb Sim City fiaskó lesz.
jeszkar
jeszkar 2014.09.29. 16:27
Bár mostanában az EA próbál jófiúsat játszani, ennek ellenére hiszem, ha látom.
ajánlott olvasnivaló