Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megint csúszik a Raven's Cry

Tegnap kellett volna megjelennie a kalózos játéknak, ám erre nem került sor.

2014.11.28. 20:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szinte már számon tartani is nehéz, hogy hányszor halasztották el a Raven's Cry megjelenését. Mikor bejelentették a játékot, sokan még az Assassin's Creed IV: Black Flag közvetlen konkurenciáját látták benne. Nos, azóta az orvgyilkosok történet további két résszel is gazdagodott (na jó, a két játék ugye egyszerre jött néhány hete), Christopher Raven kalózhajója azonban még mindig a kikötőben rostokol. A legutóbbi állás szerint tegnap kellett volna megjelennie a Reality Pump Studios szerepjátékának, ám erre nem került sor, mostanra pedig hivatalossá is vált, hogy megint csúszik a premier. Szerencsére ezúttal nem több hónapos halasztásról van szó, "mindössze" néhány hétről, hiszen a Steam áruháza szerint az új premierdátum december 16-ra került. Ha valaki még elég bátor, hogy előrendelje a játékot, az most 10%-os kedvezményt is kap annak árából. ■

Raven's Cry
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Raven's Cry

hozzászólások (5)

Artemius '89
Artemius '89 2014.11.29. 01:18
Az lesz, mint a S.T.A.L.K.E.R.... húzzák, húzzák és xar lesz...
Skorpio90
Skorpio90 2014.11.29. 01:24
Könyörgöm, majd írjatok róla cikket :D Rohadt nagy szánalomnak tűnik ez a játék.
GeryG
GeryG 2014.11.29. 11:38
Hát, ha STALKER nem is, de szerintem is nagy blama lesz. Saccolok neki előlegesen átlag 60%-ot én is. :) Pedig egy jó kalózos játék nagyot szólhatna, mivel nem vagyunk velük elárasztva. Nekem pl. pont ezért tetszett nagyon a Black Flag is. Se az ACIII, se ez az új Unity nem hozott egy picit sem tűzbe, de a Black Flagbe sok-sok órát beleöltem csak azért, mert egy jó kalózos játék volt.
EvolutioN
EvolutioN 2014.11.29. 19:14
Nekem is a Black Flag nagy kedvenc. A Rogue is nagyon tetszik, mivel nagyon hasonló a játékmenete, mint a BF-nek.
Artemius '89
Artemius '89 2014.11.30. 12:54
A Black Flag-el nekem csak annyi volt a bajom, hogy az egész játék egy végtelen tutorial és nem igazán tudtam elengedni magam közbe... nagyon szét volt szabdalva. De ha kalózos hangulatú játékot akartok a Risen 2-t például tudom ajánlani :) Az első rész alapján nem gondoltam volna, hogy bele tudnak csempészni egy ennyire új élményt, nagyon tetszett :)
ajánlott olvasnivaló