Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Before - a RUST fejlesztőinek új játéka

Az idők kezdetére repít az egyedi játékairól ismert Facepunch Studios legújabb projektje.

2014.12.11. 17:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Facepunch Studios neve egyre több játékosnak csenghet ismerősen, hiszen eddig olyan játékokat köszönhettünk nekik, mint a Garry's MOD és a RUST. A stúdió már újabb projekten dolgozik, amelyhez a napokban meg is érkezett az első kedvcsináló. A Before a kőkorszakba repíti a játékosokat, ahol természetesen nem is lehet más a feladatunk, mint a puszta túlélés egy ősi törzs élén. Ehhez élelem után kell kutatnunk, nyersanyagokat kell gyűjtenünk, hogy nagyobb táborhelyet építhessünk, mindeközben vigyázva arra, hogy véletlenül se váljunk egy korabeli ragadozó ebédjévé. Az alábbi video alapján a látványvilág eléggé letisztultnak, egyszerűnek tűnik, mégis ez lehet az, ami egyedi bájt és hangulatot kölcsönöz majd a játéknak. Megjelenési dátumról és célplatformokról egyelőre nem érkezett hír, de PC-re bizonyára elkészül a játék, amelynek korai változata a közeljövőben érkezhet meg a Steamre. ■

hozzászólások (6)

Sityi
Sityi 2014.12.12. 09:44
A Nether papíron kész van már. Csak hát... :-/
stero
stero 2014.12.12. 09:48
Ja igen azt meg hagyjuk :D
capraz
capraz 2014.12.13. 10:35
Ezeknek a "fejlesztőknek" a többsége mintha legálisan lopna. Pedig már csak azért is jó lenne ha befejeznének egy ilyen játékot, mert akkor játszanám én is!:-)
GustyX
GustyX 2014.12.13. 10:41
Kíváncsi vagyok a koncepciójára, mert grafikailag nagyon pöpecül néz ki, csak annyit kellene tudni, hogy ez most akkor milyen játék is lenne.
Mostanában nagy divatja az egyedi megjelenésű játékoknak, amit én személy szerint nem bánok.
capraz
capraz 2014.12.13. 13:19
Nekem is bejön ez a grafika, kivéve az emberek arcát. Pár vonás nem ártana rájuk, semmi több.
ajánlott olvasnivaló