Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Két Aliens játékkal kevesebb a Steamen

A napokban kikerült a kínálatból a 2010-es Aliens vs. Predator és az Aliens: Colonial Marines.

2015.01.03. 10:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Valve az újév alkalmából úgy döntött, kicsit rendet tesz a Steamen. Ennek a jelek szerint leginkább az idegenek látták kárát, ugyanis január 1. óta két Aliens játék is eltűnt a kínálatból. Az "idősebb" az Aliens vs. Predator rebootja volt, amely 2010-ben jelent meg. A játék megpróbálta megismételni az 1999-es és 2001-es játékok sikerét, de ez végül nem sikerült neki.
Ennél sokkal göröngyösebb utat járt be és végül az évezred egyik legnagyobb videojátékos botrányává nőtte ki magát az Aliens: Colonial Marines. A játék megjelenését éveken keresztül csak halogatták, 2013-as premierjekor játékosok millióinál verte ki a biztosítékot. A végeredmény ugyanis nagyjából köszönőviszonyban sem volt a korábban bemutatott trailerek minőségével, ráadásul hemzsegtek benne a hibák. E két játék tehát mostantól nem található meg a Steam áruházában (ha még valaki keresné). Aki szeretne egy kicsit elmerülni az idegenek világában, annak ott van helyette a remekül sikerült Alien: Isolation (esetleg az 1999-es játék). Aki viszont a Predatorok ellen venné fel a harcot, annak sajnos egyelőre várnia kell. Talán a jövőben érkezik egy játék, amiben ők játsszák majd a főszerepet... ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.