Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb Mortal Kombat X harcosok mutatkoztak be

Újra mozgásban a tavaszra várt verekedős játék.

2015.01.14. 15:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb karakterek mutatkoztak be az áprilisban érkező Mortal Kombat X szereplői közül. Kung Lao először múlt héten bukkant fel, most pedig azt is megmutatja, milyen fából faragták - ellenfele a több ezer éves Kitana. Persze mellettük sok más harcos is látható az alábbi videóban, rengeteg vér és brutális jelenet tálalásában. Ráadásul a video legvégén az egyik legkeményebb figura, Goro is tiszteletét teszi, habár ő egyelőre nem bocsátkozik csatába. A Mortal Kombat X április 14-én jelenik meg konzolok mellett szerencsére PC-re is. ■

Mortal Kombat X
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat X

hozzászólások (10)

Reiven96
Reiven96 2015.01.21. 18:53
De várom már :DD Tuti megveszem :P
bollokr
bollokr 2015.01.22. 17:06
Sokak szerint a Mortal Kombat a verekedős játékok koronázatlan királyának számít.
Kétségtelen hogy igazuk van,ha a témában kellene összehasonlítást végeznünk.
De kérdem én,mikor rukkolnak végre elő valami igazán új dologgal.
Pl:
nézőpont váltások,
harc közbeni kilassítások,
elhajlások védekezés közben,támadás elött,
valamivel lassabb játékmenet,
és amit igazán hiányolok,a sérülések realitása,pl,nem tudod használni a jobb kezed,vagy húzod a lábad,a harc előre haladtával.
Barthezz
Barthezz 2015.01.22. 18:54
"és amit igazán hiányolok,a sérülések realitása,pl,nem tudod használni a jobb kezed,vagy húzod a lábad,a harc előre haladtával. "

Az előző részben volt már elindulás ez irányban a challenge tower-ben, igaz, ott konkrétan kéz vagy fej nélkül kellett pl. harcolni és nem sérülés okozta, hanem alapból így kezdődött a harc. :-)

A lassított játékmenet meg szvsz nem tenne jót ennek a műfajnak, épp az egész koncepció lényegét ölné meg.
CarRoy
CarRoy 2015.01.22. 19:09
Lehet realistább lenne ez a folyamatos lesérüléssel járó harc, de szerintem ez nem igazán jó ötlet, hiszen nem elég, hogy teszem azt kevesebb az életed, mint az ellenfelednek, de még a harcmodorodban is hátrányba kerülsz.

Az pedig tény, hogy gyorsnak tűnik a játék, de tényleg csak hozzá kell szokni, mert így élvezetesek igazán a harcok. Emlékszem, mikor még nem volt meg a legfrissebb rész, csak gameplay videókat láttam róla, kicsit húztam a számat, hogy lassabbnak tűnt az egész, mint anno az MK4-ben volt. De játszva ezt azonnal visszaszívtam, mert egyáltalán nem lomha ez, főleg ha látványos kombósorozatokat tolsz. Mondjuk el kell ismernem, hogy ez az új rész, már videók alapján iszonyú gyorsnak tűnik; nem semmi lesz, az biztos :-)
Reiven96
Reiven96 2015.01.23. 14:28
Ez mortal kombat, nem is lenne akkor mortal kombat ha valósághű lenne :D így jó ahogy van :) Meg ha netán megsérül az ellenfél vagy te akkor az már előny lenne, túlságosan is.
ajánlott olvasnivaló