Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Warships

Jön a második World of Warships béta hétvége

Ezen a hétvégén az anyahajók is debütálnak a játékban.

2015.01.21. 14:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Wargaming bejelentette, hogy ezen a hétvégén, vagyis január 23-tól 25-ig tartják meg a World of Warships második béta hétvégéjét, az esemény pedig a Wings Over the Water címet kapta.
"A World of Warships első béta hétvégéje hatalmas siker volt. Egyértelmű igény mutatkozott a negyedik hajóosztályra, az anyahajókra. A rájuk jellemző egyedi stratégiai játékmenet kiegészítve a fejlődési rendszerrel, valamint az osztályok megjelenése gazdag új tartalmat nyújt majd a játékosoknak és a játékmenet új dimenzióját nyitja meg." - nyilatkozta Daniil Volkov a fejlesztés vezetője.
Az anyahajók révén már négyre emelkedett a játékban elérhető hajóosztályok száma, ráadásul az új hajók teljesen más játékmenetet is nyújtanak. Hajóinkról háromféle repülőrajt indíthatunk a cirkálók, rombolók, csatahajók és esetleg más anyahajók ellen: vadászrepülőket, zuhanó bombázókat és torpedóvető repülőket. Mind az amerikai, mind a japán oldalon felbukkannak majd legendás hajók is, mint a Pensacola, a Fletcher, vagy épp a Nagato és a Yamato. Az új teszt során debütálnak az osztályok, vagy divíziók, ami tulajdonképpen a barátainkkal együtt alakított csapatokat takarja. Így két társunk oldalán mérkőzhetünk meg más kapitányok ellen. További részleteket a játék hivatalos oldalán olvashattok, ahol a bétához is lehet majd csatlakozni. ■

World of Warships
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Warships

hozzászólások (4)

bollokr
bollokr 2015.01.22. 14:16
Emberek,semmi komment?Mivan,itt mindenki csak FPS drukker? WOT franchise 100 millió regisztrált felhasználónál tart.Ez azért már jelent valamit,ha jön a csatahajós béta holnap.
ivanova36
ivanova36 2015.01.22. 14:58
Attól hogy van x millió regisztráció, még nem jelent semmit :) max könnyű beregisztrálni és jó eséllyel nem havidíjas :D

De a tárgyra térve: hurrá jön, már várom, de a hétvégén családi program miatt nem lesz időm kipróbálni, így marad a megjelenésig vagy a köv szabad hétvégére a várakozás.

A fejlesztői videók melyek a hajóosztályokat mutatta be érdekesek voltak, de majd kiderül élesben tényleg lesz-e akkora különbség a cirkálók és rombolók között mint azt a videóban előadták. Vagy hogy az anyahajók tényleg beváltják-e a hozzájuk fűzött reményeket.
bollokr
bollokr 2015.01.22. 16:38
Ha egyszerű paraszti ésszel nézem,hogy míg a WOT pályákon,fa bokor,ház,minden egyes kütyü,amin átmész helyet kíván magának,addig a nyílt óceánon,csak a víz,a repülőkés a robbanások az amire igazán hangsúlyt kell fektetni.
Szerintem a videó közel valósághű képet ad a játékról.Majd ha tesztelted,írd meg,mit adott
Hamika95
Hamika95 2015.02.08. 23:31
Már várom, eddig csak a World of Tanks-el volt szerencsém játszani. Kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg, hogy ne legyen kicsit sem megunható a játék, hiszen a hajókon és a kék tengeren kívül, valóban nem sok látvány tárul elénk :)
De a Wargamings mindig is értette a dolgát
ajánlott olvasnivaló