Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Megint mozgásban a Call of Duty: Advanced Warfare Exo Zombies

A jövő héten megjelenő Havoc DLC-vel debütál az új játékmód.

2015.01.21. 15:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ismét új trailerrel jelentkezett a Call of Duty: Advanced Warfare zombis játékmódja, az Exo Zombies. Természetesen a játékmód lényege a World at War óta alig változott, most is a minél hosszabb ideig tartó túlélés a cél a zombik egyre erősödő hullámaival szemben. Ahogy a sorozat korábbi részeiben is, így most is számíthatunk igazi hollywoodi sztárok felbukkanására, ezúttal John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan és John Bernthal köszön be egy kis lövöldözésre. A Havoc DLC január 27-én jelenik meg első körben kizárólag Xbox 360-ra és Xbox One-ra, hogy némi késéssel kövessék őket a PC-s, PlayStation 3-as és PlayStation 4-es kiadások is. ■

Call of Duty: Advanced Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Advanced Warfare

hozzászólások (15)

DervisHUN
DervisHUN 2015.01.21. 16:42
Fuu ennyire nem vagyok már benne a témában, mert elég régen játszottam vele. De természetesen II.vh . Szerintem az egyik leghangulatosabb rész lett!
totyak
totyak 2015.01.21. 19:16
Engem már rég nem nyűgöz le a CoD, ami persze lehet, hogy az én hibám, de az, hogy a zombi témát mindenbe megpróbálják beleerőltetni, az számomra már egyenesen dühítő.
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.21. 22:44
Lenyűgözni engem se nyűgöz le cseppet sem. De arra pont jó hogy alkalom adtán osztott képernyőn letoljunk pár feladatot/küldetést.
Sajnos MW1 óta nem lépett előre a széria. De igazából nem is nagyon tud hova lépni és nem is nagyon kell neki, mert akik szeretik (elég nagy tábora van) azok tudják mit fognak kapni és nem is várnak többet a játéktól.
bollokr
bollokr 2015.01.22. 14:04
Totyaknak megint igazat kell adjak.Olyan témákat adnak el zombis verziókban,amitől agyf@szt kapok.RDR Undead Nightm,kötelező ,vagy Sniper vica verziója alapban kínálja a játékot látva...Már alig várom a Litle Big Planet,vagy a Sims,és az én kicsi pónim,cuki zombi verzióját is...
hudekira
hudekira 2015.01.22. 15:40
hatás vadász trailer az már biztos :D
ajánlott olvasnivaló