Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls Online The Elder Scrolls Online

Márciustól ingyenes a The Elder Scrolls Online

Márciustól megszűnik a havi előfizetési díj. Nyáron érkezik a konzolos változat.

2015.01.22. 20:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Fontos mérföldkő felé közelít a Bethesda tavaly rajtolt MMO-ja, a The Elder Scrolls Online. A játék a megjelenése óta ugyanis havi előfizetési díjjal érhető el csupán, ám ez hamarosan megváltozik. Március 17-én jelenik meg a Tamriel Unlimited Edition, amely lényegében eltörli a havi előfizetési díjat minden már létező (aktív és passzív) játékos számára. Aki ezt követően dönt a játék megvásárlása mellett, annak már csak egyszer kell azt kifizetnie, hogy utána korlátlanul élvezhesse. Természetesen ezt követően is lesznek valódi pénzért megvásárolható plusz tartalmak. Emellett azoknak a játékosoknak, akik március 17-én élő előfizetéssel rendelkeznek, profiljuk automatikusan ESO Plus státuszba emelkedik. Ezt a státuszt - amely sok játékon belüli extrát jelent - továbbra is havi előfizetési díjért lehet fenntartani.
De nem csupán ezért lehet fordulópont a 2015-ös év a játék életében. Az eddig kizárólag PC-re és Macre elérhető alkotás június 9-től már PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik - természetesen szintén a Tamriel Unlimited Edition formájában. ■

The Elder Scrolls Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Elder Scrolls Online

hozzászólások (34)

david139
david139 2015.01.24. 00:20
Valószínűleg én is így járok, ha nem utálom meg a játékot, de a talent rendszer változás nekem annyira fájt, hogy simán abba tudtam hagyni. Amiket kaptam trialokat, azokat is 1-2 órát használtam, zömében arra, hogy szétosszam a goldom.

Aztán nemrég feltörték az accountom, és elő is fizettek nekem egy hónapra, de azt se használtam ki :-( Ráadásul most 3 gombosak lettek a kasztok, innentől főleg nem érdekel a játék. Egyedül a sztori érdekelne, de azért nem fizetek ki ennyi pénzt.
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.24. 04:20
Sajnos AOCon már a F2P sem segített. Pedig ha azt sem félkészként adják ki elég endgame tartalommal akkor sokkal többre vihette volna. Sajnos korán csalódtak benne az emberek és nem akartak visszajönni.
Azóta nem találtam olyan játékot amibe úgy igazán bele tudtam élni magam MMO szinten. Szeretem ha minél valódibb a világ és nem ilyen LOL vagy aion szerű. ESOban ez nagyjából megvan, csak sajnos már ebben is az AOC féle világot keresem.
Godzilla2
Godzilla2 2015.01.24. 21:57
Haverok már hetek óta erre vannak ráizgulva... akkor még nem hittem, h komolyan meglépik...mindenesetre jövő hónapban valahonnét beújítok majd olcsón egy digitális példányt, aztán lehet lecserélem rá a The Secret World-öt :)
szogyenyi
szogyenyi 2015.01.26. 16:18
Ez várható volt. A bétákban részt vettem, de pár óra játék után nagyon monotonná és egy hangúvá vált számomra. Mondom ezt úgy, hogy a Morrowind és a Skyrim a mai napig a kedvenc játékaim között vannak.
Hamika95
Hamika95 2015.02.08. 23:20
Épp ideje volt, hogy eltöröljék a havi díjat, a játék a maga alap árát még csak-csak megéri, de a havi díj picit erős húzás volt. Nem azt mondom, hogy rossz játék, csak számomra a több napi skyrim-ezés után egy ilyen online verzióra való átlépéshez képest egy gyengére sikerült mmorpg lett belőle.
Jobbra is sikerülhetett volna.
ajánlott olvasnivaló