Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 3: Wild Hunt

Negyed óra The Witcher 3: Wild Hunt

Nézd meg a játék tegnapi élő közvetítésének teljes anyagát.

2015.01.27. 18:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CD Projekt RED tegnap este élő közvetítést tartott, amelynek témája nem is lehetett más, mint májusban érkező The Witcher 3: Wild Hunt. Ha tegnap lemaradtatok az eddig még nem látott jeleneteket tartalmazó negyedórás bemutatóról, most teljes egészében megnézhetitek lent. A látványról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, mind a környezet, mind a karakterek a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva. A szereplők haját és az állatok bundáját PC-n (a bemutató ezen a platformon tartották) az Nvidia HairWorks technológiája kelti életre, amely könnyen versenyre kelhet az AMD TressFX megoldásával. De ez csak egyike a felhasznált technológiáknak, amelyek talán az eddigi legszebb játékká varázsolják a The Witcher 3-at. A környezetre is nagyon odafigyelnek a készítők, a víz nagyon meggyőző, az árnyékok valósághűek, a textúrák is tűélesnek tűnnek. Ám mindez mit sem érne, ha az összhatás nem lenne magával ragadó, márpedig a The Witcher 3 világa - legalábbis a bemutató tanúsága szerint - csordultig van élettel, dolgukat végző parasztokkal, vadállatokkal és persze szörnyekkel. Hogy a konzolos változatokról is essen szó, a napokban a német Gamestar magazin tüzetesebben is megvizsgálhatta a három kiadást és következő megállapításra jutottak:
"A konzolos párbajt a PlayStation 4 nyeri, egyértelműen előrébb jár grafika terén. A textúrák ugyan némileg elmosódottabb a PC-s változat magas beállításaihoz képest, de a TV-k normális távolsága miatt ez nehezen észrevehető. A The Witcher PlayStation 4-en 1080p-s felbontáson fut, de csak 30 fps-sel, ami minket nem zavart. Xbox One-on szintén 30 fps-sel fut Geralt kalandja, de már csak 900p-s felbontáson, a textúrák pedig a PlayStation 4-hez képest is elmosódottabbak."
A The Witcher 3: Wild Hunt tehát várhatóan az egekbe emelheti a lécet grafika terén. Ráadásul a fejlesztőknek még van néhány hónapjuk elvégezni az utolsó finomításokat is, mivel a megjelenésre csak május 19-én kerül sor. ■

The Witcher 3: Wild Hunt
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 3: Wild Hunt

hozzászólások (7)

SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.27. 20:03
Mikor először megállították a játékmenetet, hogy kommentáljanak néhány releváns gondolatot, egy pillanatig azt hittem, a nagyszámú csatlakozás miatt megszakadt az adás. :-D Aztán egyből rá is döbbentem, hogy akkor a beszédet se hallanám.

Mialatt tartott a demózás, zavart a sok troll a chatfalon, elég kevés értelmes kérdést láttam a folyamban. A végét már nem láttam (el kellett menni boltba), így nem tudom, hogy a hivatalos kérdés-felelet mennyire volt előre felolvasott és megválaszolt vagy ad-hoc chatfalas (utóbbit az előzmények tükrében ki is zárnám).
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.27. 20:07
Most végignéztem ezt a kommentár nélküli videót, a végén nagyon ismerős volt egy szinkronhang, utánanéztem és basszus CHARLES DANCE szinkronizálja Emhyr-t. Ez a felismerés nekem még új volt, így ütött is. :love:
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.27. 20:29
Már a Sword of Destiny trailernél is lehetett őt hallani. Személy szerint én már ott rájöttem, hogy Charles Dance lesz a szinkronhangja. Örültem is, hogy ilyen minőségi szinkront kap 1-2 karakter :)
Hamika95
Hamika95 2015.02.08. 22:06
Egyszerűen nem tudom kivárni a játékot! :S
Megvan az összes része, mint játék és mint könyv formájában is!!!
Rengetegszer kijátszottam már, az összes lehetséges módon. Az egyik legjobb játék lesz, ez tuti.
Fantasztikus.
Mi a véleményetek? Szerintetek is a kategóriájának a legjobbja lesz?
AdranW
AdranW 2015.02.08. 22:47
Jónak biztosan jó lesz. Csak remélhetőleg ne legyen bugos:D.
Egy kijátszást megér az tuti, mert a karakterek és történet nagyon erős ebben a szériában.
ajánlott olvasnivaló