Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelenési dátumot kapott a Lucius II: The Prophecy

A gonosz kisfiú története stílusosan péntek 13-án jelenik meg.

2015.01.28. 12:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes játék volt a 2012-ben megjelent Lucius. Egy kisfiú bőrébe bújhattunk, aki egy gazdag és befolyásos családba született. Ám idővel rájön, hogy ő nem más, mint a sátán gyermeke, akinek így nem is lehet más a küldetése, mint a pusztítás. Neki is lát módszeresen végezni a családtagokkal és a kiszolgáló személyzettel. Bár az alapötlet jó és ritka volt, sajnos a kivitelezésre már ez nem mondható el, rengeteg hiba és középszerű megoldás jellemezte a játékot.
A fejlesztők mégis láttak elég potenciált benne, hogy tavaly nyáron bejelentsék, készül a folytatás, a Lucius II: The Prophecy. Az új játékban már sokkal nagyobb játszóteret kapunk, hiszen egy kórház és a közeli falu is arra vár, hogy vérfürdőt rendezzünk benne. A játékmenet is sok elemében megújul, sokkal változatosabb és durvább csapdákat eszelhetünk ki és készíthetünk el, segítségükkel pedig száznál is több áldozatot szedhetünk.
A fejlesztők a napokban pontos megjelenési dátummal is ellátták alkotásukat, választásuk február 13-ra esett. Ez nem is véletlen, hiszen e nap épp péntekre esik... ■

Lucius II: The Prophecy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Lucius II: The Prophecy

hozzászólások (11)

jeszkar
jeszkar 2015.01.28. 20:46
Igen, a koncepció nekem is tetszett, meg őszintén a horrorfilm kedvelők találnak benne egy-két jó halál jelenetet, de például az utolsó "csatában" már a hajamat téptem (hozzád érnek, meghalsz, és szemből rohannak feléd egy zsákutcában).
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.28. 21:08
És mi a megoldás? Valahogy meg kell próbálni kikerülni őket? :-)
totyak
totyak 2015.01.28. 21:11
Ennek második részt készíteni kész idő és pénzpazarlás. Rettentő gyenge volt az első rész, pedig sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle.
jeszkar
jeszkar 2015.01.28. 22:19
Ha jól rémlik, lőni őket és reménykedni, hogy a földre esnek a lövésed hatására (+reménykedni, hogy a másik is földre esik, mielőtt az első föl kell.) Igen, lőni, a játéknak a végére teljesen elborult az agya.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.29. 09:01
Ahhoz képest, hogy a "véletlen balesetek megtörténnek"-féle gyilkolási móddal kell operálni, eléggé átesik a végére ló túlsó oldalára valóban. :-D

Néhány sör után neki kellene esni, úgy biztos nagy móka lenne. :-D:-D
ajánlott olvasnivaló