Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Just Cause 3

Kiszivárgott Just Cause 3 képek érkeztek

Kiszivárgott néhány egész mozgalmas felvétel is.

2015.02.02. 08:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly novemberben vált hivatalossá az, amit előtte már hónapokig rebesgettek: készül a Just Cause 3. A széria első két része ugyan nem volt hibáktól mentes, de mind látványvilágával, mind egyedi játékmenetével milliók szívébe lopta be magát. A játék ugyanis mindenek fölé helyezi a lehetetlen kaszkadőrmutatványokat: helikoptereket csáklyázhatunk meg, száguldó buszok tetején rohangálhatunk, de kimászhatunk egy csúcssebességgel repesztő vadászrepülő hátára is, hogy onnan átugorjunk egy másikra. A készítők a bejelentés óta nem nagyon árasztottak el minket információkkal vagy videókkal, de decemberben legalább érkezett egy tisztességes adag kép, amelyek jól prezentálták a ránk váró pörgős akciót. Ilyen képek láttak ma ismét napvilágot (mivel nem hivatalos forrásból származnak, könnyen lehet, hogy "véletlenül" szivárogtak ki és sajnos a minőségük sem a legjobb), ezeket pedig gyorsan be is gyűjtöttük nektek.
A Just Cause 3 a tervek szerint júniusban jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Kiszivárgott Just Cause 3 képek érkeztek
Kiszivárgott Just Cause 3 képek érkeztekKiszivárgott Just Cause 3 képek érkeztekKiszivárgott Just Cause 3 képek érkeztekKiszivárgott Just Cause 3 képek érkeztekKiszivárgott Just Cause 3 képek érkeztekKiszivárgott Just Cause 3 képek érkeztekKiszivárgott Just Cause 3 képek érkeztekKiszivárgott Just Cause 3 képek érkeztekKiszivárgott Just Cause 3 képek érkeztekKiszivárgott Just Cause 3 képek érkeztek
Just Cause 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Just Cause 3

hozzászólások (24)

Artemius '89
Artemius '89 2015.02.03. 02:18
Én tavaly nyáron megvettem a 2. részt a Steam Summer Sale-en és játékra, ilyen kevés pénzt, ennyire még nem sajnáltam, mint ez... az első résznek komoly hibái voltak, a 2. ugyan az pepitában és szemmel láthatólag ez is ugyan azt az unalmas sablont követi. A Square Enix, akik sokkal nagyobb és igényesebb címeket tudhatnak magukénak másra is fordíthatnák az ebbe a projekbe beleőlt milliókat. Részemről feketelistás a cím, csillogjon akáhogy is a főszereplő napszemcsijén a napfény, ahogy meglovagol egy vadászgépet...
bollokr
bollokr 2015.02.03. 08:46
Osztom,Artemis nézeteit.Mondjuk ha valakitől kölcsön kapnám,adnék neki egy próba napot.

Nekem már az előző 2 sem volt hú de eldobom az agyam rész.
Far Cry 3 as környezetre ráhúztak egy Saints Row féle mozgás ,és életszerűnek nem mondható stílust.
Gondolok itt:
a bepattanunk szaltóval a repcsibe,és a végtelen lebegés egy ejtőernyővel féle okosságok arzenálja.
totyak
totyak 2015.02.03. 20:01
Értem, hogy csalódtál 2x is a címben, de azért pár képből ne vonj le elhamarkodott következtetéseket. Nem biztos, hogy olyan rossz lesz ez. 2. rész nekem sem jött be, ennek mégis adok esélyt.
thri77
thri77 2015.02.04. 14:41
Toldalék azoknak, akik hiányolták a trailert.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.02.04. 15:50
Képek alapján amúgy sem tudnék semmit sem nyilatkozni erről a játékról. Nem tűnik csúnyának, de az elődeihez egyáltalán nem volt szerencsém. Majd utánanézek youtube-on az előző részeknek, aztán belepillantok majd ebbe a készülő trailerbe, addig is meg különösebben nincs mit hozzáfűznöm a témához.
ajánlott olvasnivaló