25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Kiszivárgott Just Cause 3 képek érkeztek

Kiszivárgott néhány egész mozgalmas felvétel is.

Írta: GeryG 24 hozzászólás

Tavaly novemberben vált hivatalossá az, amit előtte már hónapokig rebesgettek: készül a Just Cause 3. A széria első két része ugyan nem volt hibáktól mentes, de mind látványvilágával, mind egyedi játékmenetével milliók szívébe lopta be magát. A játék ugyanis mindenek fölé helyezi a lehetetlen kaszkadőrmutatványokat: helikoptereket csáklyázhatunk meg, száguldó buszok tetején rohangálhatunk, de kimászhatunk egy csúcssebességgel repesztő vadászrepülő hátára is, hogy onnan átugorjunk egy másikra. A készítők a bejelentés óta nem nagyon árasztottak el minket információkkal vagy videókkal, de decemberben legalább érkezett egy tisztességes adag kép, amelyek jól prezentálták a ránk váró pörgős akciót. Ilyen képek láttak ma ismét napvilágot (mivel nem hivatalos forrásból származnak, könnyen lehet, hogy "véletlenül" szivárogtak ki és sajnos a minőségük sem a legjobb), ezeket pedig gyorsan be is gyűjtöttük nektek.
A Just Cause 3 a tervek szerint júniusban jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Just Cause 3
  • Just Cause 3
  • Just Cause 3
  • Just Cause 3
  • Just Cause 3
  • Just Cause 3
  • Just Cause 3
  • Just Cause 3
  • Just Cause 3
  • Just Cause 3

Just Cause 3

Platform:

Fejlesztő: Avalanche Studios

Kiadó: Square Enix

Megjelenés:
2015. december 1. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

RAI*DEN
RAI*DEN [3086]
Képek alapján amúgy sem tudnék semmit sem nyilatkozni erről a játékról. Nem tűnik csúnyának, de az elődeihez egyáltalán nem volt szerencsém. Majd utánanézek youtube-on az előző részeknek, aztán belepillantok majd ebbe a készülő trailerbe, addig is meg különösebben nincs mit hozzáfűznöm a témához.
thri77
thri77 [652]
Toldalék azoknak, akik hiányolták a trailert.
totyak
totyak [445]
Értem, hogy csalódtál 2x is a címben, de azért pár képből ne vonj le elhamarkodott következtetéseket. Nem biztos, hogy olyan rossz lesz ez. 2. rész nekem sem jött be, ennek mégis adok esélyt.
bollokr
bollokr [189]
Osztom,Artemis nézeteit.Mondjuk ha valakitől kölcsön kapnám,adnék neki egy próba napot.

Nekem már az előző 2 sem volt hú de eldobom az agyam rész.
Far Cry 3 as környezetre ráhúztak egy Saints Row féle mozgás ,és életszerűnek nem mondható stílust.
Gondolok itt:
a bepattanunk szaltóval a repcsibe,és a végtelen lebegés egy ejtőernyővel féle okosságok arzenálja.
Artemius '89
Artemius '89 [405]
Én tavaly nyáron megvettem a 2. részt a Steam Summer Sale-en és játékra, ilyen kevés pénzt, ennyire még nem sajnáltam, mint ez... az első résznek komoly hibái voltak, a 2. ugyan az pepitában és szemmel láthatólag ez is ugyan azt az unalmas sablont követi. A Square Enix, akik sokkal nagyobb és igényesebb címeket tudhatnak magukénak másra is fordíthatnák az ebbe a projekbe beleőlt milliókat. Részemről feketelistás a cím, csillogjon akáhogy is a főszereplő napszemcsijén a napfény, ahogy meglovagol egy vadászgépet...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (24 db)