Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Predator a Mortal Kombat X-ben?

Pletykák szerint a ragadozó is vendégszerepelhet a következő játékban.

2015.02.21. 15:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint az köztudott, a Mortal Kombat X folytatja a 2011-ben megjelent előd által indított hagyományt, vagyis az alapjáték harcosai mellett tovább extra karakterekhez juthatunk, ha megvásároljuk a Kombat Pack csomagot (ez a játék gyűjtői kiadásaihoz alapból járni fog). A DLC négy extra harcost ad a játékhoz, amely közül kettő a sorozat valamely korábbi szereplője, míg a másik kettő vendégszereplő lesz. A legújabb hírek szerint e két vendég nem más lesz, mint mindenki kedvenc ragadozója, a Predator, valamint az első mozijában szereplő Al Dillon ezredes. Utóbbihoz Carl Weathers állítólag hajlandó a saját arcát is adni. A hírt támaszthatja alá Ed Boon tavaly nyári Twitter bejegyzése, amelyen az alábbi képet tette közzé.
További érdekesség, hogy a napokban Todd McFarlane, Spawn karakterének megálmodója egy interjúban elárulta, hogy a Warner Bros. Interactive kiadóval kötött megállapodás keretében a NetherRealm Studios-nak módjában áll a jövőben felhasználni Spawnt valamely játékában. Ez lényegében azt jelenti, hogy akár már a Mortal Kombat X-ben is szerepelhet egy esetleges későbbi DLC formájában. Ez tehát egyedül a fejlesztők döntésén múlik.
A Mortal Kombat X április 14-én jelenik meg PC mellett PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra. ■

Mortal Kombat X
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat X

hozzászólások (3)

totyak
totyak 2015.02.22. 13:21
Predator elég zúzós lenne, tökéletes karakter egy ilyen stílusú játékba.
Aryx
Aryx 2015.02.22. 19:49
Pláne egy önmegsemmisítést előhívő komboval, az mekkora lenne már. :) Ha már szorulna a hurok, beindíthatnánk a visszaszámlálót, amivel ha nyerni már nem fogunk, legalább egy döntetlenre hozhatnánk ki a meccset. Így ő lehetne az első karakter az MK történelmében, aki képes lehetne az önkivégzésre.
Jó, klassz lesz ez enélkül is...
Gobiakos
Gobiakos 2015.02.22. 20:08
Én a lehetséges Spawn megjelenésnek sokkal jobban örülök. Persze Predi is király! :-)
ajánlott olvasnivaló