Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Canon sajtótájékoztató

2003.03.11. 19:50 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A Gundel étteremben tartott sajtótájékoztatón a Canon Hungária Kft. először ismertette tavalyi évi eredményeit, majd beszámolt a holnap kezdődő hannoveri CeBIT-en bemutatásra kerülő újdonságokról, végül külön kiemelten ismertette a tavasz folyamán megjelenő hat új digitális fényképezőgépét. Ez utóbbiakról külön cikkben számolunk be. A cég bevételei 23,8%-kal emelkedtek 2002-ben, átlépve az 5 milliárd forintos értékesítési határt. 50%-os növekedést könyvelt el a fotó-videó üzletág, nyomtatók és scannerek terén 20%-os volt a növekedés, és nagyfokú volt a digitális másoló-berendezések elterjedése is, jelenleg 63%-os a digitalis-analóg arány, szemben például a csehországi 49%-kal. A Canon Hungária 2002 végén új irodába költözött, a Graphisoft Parkba, elindították belső – elsősorban értékesítési partnereiknek szánt – hírlevelüket Canon Explorer néven, a Nagy Grimaszvadászat és Canon Fiesta kampányaikkal pedig elnyerték a Canon legjobb marketing-kommunikációs projektjének odaítélt C4 díjat is.
A CeBIT-en ünneplik holnap a 10 milliomodik személyi másoló értékesítését, emellett pedig számos új terméket mutatnak be a kiállításon. Ezek között szerepel többek között a hat új digitális fényképezőgép, a SmartBase MPC700 Photo többfunkciós nyomtató-terméksorozat, valamint a versenytársakénál 40%-kal kisebb Bubble Jet i70 tintás nyomtató. Megvalósult a korábban bejelentett Canon Image Gateway is, mely egy internetes portál, ahol a felhasználók egymás között oszthatják meg fotózási tapasztalataikat, vagy feltölthetik képeiket. Egyelőre 15 EU országban kerül bevezetésre a site, az egész Európára történő bevezetésre pedig jövő évben kerül sor. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.