Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rocket League Rocket League

Osztott képernyős móddal jön a Rocket League

Új előzetest kapott a Psyonix autós akciójátéka.

2015.03.12. 17:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2008-ban kizárólag PlayStation 3-ra jelent meg a Supersonic Acrobatic Rocket Powered Battle-Cars, amelynek folytatását (vagy feldolgozását) tavaly jelentette be a Psyonix. Az új játék már egy picit rövidebb címet kapott, de a Rocket League lényege nem sokat változik az elődhöz képest. Ismét rakétahajtású autókba pattanva vehetünk részt egy futballhoz hasonló futurisztikus labdajátékban. A játékról mostanra az is kiderült, hogy PlayStation 4-re készül, a napokban pedig új trailert is kapott. Ebben a többjátékos módról rántották le a leplet a készítők, amelyből lesz helyi és online is. Egy gépen egyszerre legfeljebb négyen játszhatunk együtt osztott képernyős módban, míg online módban ez a szám nincs így lekorlátozva.
A Rocket League a tervek szerint még valamikor a tavasz során megjelenik, további információkat a hivatalos oldalon találhattok. ■

Rocket League
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rocket League

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2015.03.12. 18:03
Elég szomorú, hogy ez ma már hírérték, hogy egy játékban van osztott képernyő. Nem elég, hogy megjelenéskor játszhatatlan a játék, DLC-kel húznak le, még az ilyen (szerintem) alap funkciókat is sorra veszik ki a játékokból, az meg főleg bicskanyitogató, ha egy multiplatform címnél konzolokon ugyan van, de PC-n nincs. Pl. Dying Lightba sem került osztott képernyős mód, pedig király lenne. De hát persze, így 10 példánnyal többet adnak el.
capraz
capraz 2015.07.10. 12:45
PC-n nem sikerül split screeneznünk. Régi Logitech Precision gamepadom van, nem is ismerte fel. Viszont sikerült megoldani egy x360 controller emulatorral, ám ezután se olvas be a játék 2nd playert. Nem is vagyok benne biztos, hogy ennek automatikusan meg kéne történnie, de a menüben sehol se találtam erre vonatkozó részt. A controlsban már betudom állítani külön a controller cuccait is, de 1 player van csak és azon tudok játszani most mindkettővel, billentyűzettel és controllerel is. Ha valaki tudna segíteni, nagyon hálásak lennénk! :-)
ajánlott olvasnivaló