Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Autók a Dying Lightban?

A tervezett kiegészítők között ilyen is szerepel.

2015.03.13. 13:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha nem is lett tökéletes, sikeresnek mindenképpen mondható a Techland januárban megjelent zombis játéka, a Dying Light. A fejlesztők a napokban új frissítést adtak ki a játékhoz, amely egy rövid videót is beépített a főmenübe. Ebben megköszönik a rajongók támogatását és a már most is rengeteg játékba ölt órát. Ezen túl egy picit előrevetítették a játék jövőjét is, amelyhez ingyenes és fizetős kiegészítők sora fog készülni. Ezek pontos tartalmáról egyelőre nem rántották le a leplet, de akad a tervek között említésre méltó is. Ilyen például a járművek megjelenése, amely alapjaiban változtathatja meg a játékmenetet (hiszen Harran városa meglehetősen nagy, mégis csak gyalogosan közlekedhetünk benne jelenleg, ami bizony sok időt vesz igénybe két küldetés között). Új fegyverekre is számíthatunk, ezek közül az íjat tekinthetjük biztosnak – ez szintén érdekesen befolyásolhatja majd a játékmenetet. Végül szó esett új helyszínekről, köztük egy bizonyos arénáról is, bár ennek funkcióját szintén nem lehet még tudni. A videót egy lelkes játékos a világhálóra is feltette, lent meg is nézhetitek. ■

Dying Light
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light

hozzászólások (5)

erpy
erpy 2015.03.13. 15:26
Őszintén hova? Ha csak az alapjátékot vesszük figyelembe, alig használható, nincs túl sok nyitott terület, ahol használni lehet járműveket. Csak emlékezzünk a Dead Island-ra. Ott se túl gyakran kelett autó. Akkor inkább már cross-motort, azzal meg lehet mászni az otthagyott autókat is.
Ibanextza
Ibanextza 2015.03.14. 07:15
Nem néztem utána, hogy lett-e említve vagy nem. Még februárban adtak ki egy patch-et hozzá, ami lényegesen növeli a játék optimalizáltságát. Mert, hogy erre volt a legnagyobb panasz, itt a szerkesztőknél is.

A Dead Island-ba azért sokszor jól jött az autó. Itt viszont amikor már van grappling hook-od, és mellette fel tudsz mászni az isten faszára is + ezek a fixen elhelyezett kötelek, amiken le lehet csúszni. Valóban nem hiányzik, valami motor féleség lenne jó szerintem is.
Skorpio90
Skorpio90 2015.03.14. 11:52
Fájna egy kicsit gondolkodni? Ha megnéztétek volna a videót, látnátok, hogy egy istenverte mezőn száguldoznak az autók, vagyis lesz egy erre alkalmas új pályarész.
Ibanextza
Ibanextza 2015.03.14. 14:40
Uh.. nem biztos, hogy ugyan azt értjük gondolkodás alatt, de azért aranyos vagy, hogy kötekedni próbálsz. Se itt a cikkben, se pedig a videóban nem hangzik el olyan, hogy csak a dlc új pályarészében lesz jármű.
Skorpio90
Skorpio90 2015.03.14. 15:55
Hű haver... :D Tényleg más definícióink vannak a gondolkodásról.
ajánlott olvasnivaló