Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb kultikus horrorkarakter a Mortal Kombat X-ben

Kattintás nélkül is kitalálható, ki az újonnan bejelentett harcos: milyen nap van ma?

2015.03.13. 14:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2011-ben tért vissza a Mortal Kombat, amelynek sikerült visszaállítania a sorozat régi fényét. A fejlesztő NetherRealm Studios utólag négy karaktert adott DLC-ben a játékhoz, közöttük egy népszerű horror szereplőt, Freddy Kruegert is. Nos, heteken belül megjelenik a folytatás, április 14-én jön a Mortal Kombat X, amely szintén kap extra DLC karaktereket – köztük egy újabb népszerű vendégszereplővel. Hogy ne menjünk nagyon messzire az Elm utcai rémálmok koronázatlan királyától, ugorjunk le a Kristály tavi táborba, hogy egy jót fogócskázzunk mindenki kedvenc hoki maszkos gyilkosával.
Nem is találhattak volna jobb időpontot a készítők a mai napnál, hogy bejelentsék, Jason Voorhees, a Péntek 13 széria kultikus mészárosa is tiszteletét teszi a soron következő játékban. Ugyan akció közben egyelőre nem láthatjuk, de az alábbi, alig félperces előzetes épp elég, hogy felcsigázza a rajongókat.
Ma érkezett egyébként a hír, miszerint a játék PlayStation 3-as és Xbox 360-as változata késni fog. Ezt a két kiadást a High Voltage csapata készíti, akiknek több időre van szüksége, hogy tökéletesre csiszolják a játékot. Új premierdátumot nem jelöltek még ki, de a tervek szerint legkésőbb nyáron az előző konzolgeneráción is elkezdődik a harc. ■

Mortal Kombat X
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat X

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló