Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield: Hardline Battlefield: Hardline

Hozza a kötelezőt a Battlefield Hardline

Az első értékelések szerint a játék hozza ugyan a kötelezőt, de kimagaslót nem tud felmutatni.

2015.03.17. 11:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tengerentúlon mától érhető el a Visceral Games legújabb játéka, a Battlefield Hardline. A rendőrök és terroristák küzdelmét feldolgozó alkotást természetesen máris kipróbálták a külföldi sajtó képviselői, akik meg is írták véleményüket.

A fenti pontszámok meglehetősen vegyes képet adnak a játékról, amelyről így inkább mondható el, hogy hozza a kötelezőt, mintsem valami maradandót nyújtana. Érdekességként érdemes megnézni, hogy a széria előző része, a Battlefield 4 átlagosan 85%-os értékeléseket kapott, az azt megelőző epizód, a Battlefield 3 pedig 89%-ot. Ha nem is jelentős mértékű, de folyamatos hanyatlás figyelhető meg a sorozatban, ám ez annak is betudható, hogy az utolsó, harmadik rész óta kevés érdemi változáson esett át a széria. Hiába a témaváltás a Hardline esetében, a játékmenet alapja szinte változatlan maradt. Ezzel együtt az első pontszámok nem nevezhetőek rossznak, ahogyan a sorozat rajongótábora sem fog jó eséllyel drasztikus zsugorodáson átmenni.
A Battlefield Hardline Európában két nap múlva, március 19-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra, és az EA egy friss, élőszereplős kedvcsinálót is kiadott hozzá. ■

Battlefield: Hardline
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield: Hardline

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló