Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Még van esély a Nephil’s Fall Kickstarter sikerére

Még szűk két hét van hátra a kampányból, de már nem kell sok a minimális cél eléréséhez.

2015.03.18. 14:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2D-s ügyességi játék lesz a Nephil’s Fall, amennyiben elkészül. A fejlesztő Exordium Games a Kickstarteren kérte a játékosok támogatását, ahol 30 000 dollárt tűztek ki célul. A kampányból még szűk két hét van hátra és az adományok jelenleg közel 26 000 dollárnál járnak, vagyis jó esély mutatkozik rá, hogy a gyűjtés sikerrel zárul majd.
A játék főhőse Nephil, a bukott félisten, akivel meg kell mentenünk széthullóban lévő világunkat. Ehhez a négy természeti elemet, a tüzet, vizet, földet és levegőt hívhatjuk segítségül, amelyek révén különféle varázslatokat hajthatunk végre. Igen ám, csakhogy sok más ügyességi platformerrel ellentétben itt nem gyengén vágunk neki a kalandnak, hogy a végére nagy erőre tegyünk szert, hanem fordítva. Eleinte egy félisten különleges adottságaival rendelkezünk, így rendelkezésünkre áll mind a négy elem hatalma. Csakhogy előrehaladásunk érdekében idővel nekünk kell eldönteni, hogy e hatalmak közül melyiket áldozzuk fel.
A Nephil’s Fall a tervek szerint ez év végén jelenhet meg PC-re Macre és Linuxra. ■

előző
következő
Még van esély a Nephil’s Fall Kickstarter sikerére
Még van esély a Nephil’s Fall Kickstarter sikeréreMég van esély a Nephil’s Fall Kickstarter sikeréreMég van esély a Nephil’s Fall Kickstarter sikerére
Nephil's Fall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Nephil's Fall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló