For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Második fázisába lépett az Orcs Must Die! Unchained bétája

Rengeteg újdonság várja a tesztelőket.

2015.03.25. 19:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly jelentette be a Robot Entertainment, hogy készül az Orcs Must Die! Unchained, a humoros tower defense játék harmadik epizódja. Az előző két részhez képest rengeteg változtatásra lehet számítani, hogy mást ne is említsünk, az új játék ingyenes lesz és már nem csak a védekezésről kell gondoskodnunk benne, hanem a támadásról is. Egy ideje már folyik a játék zárt béta tesztje, amelynek második szakasza ma rajtolt el. A készítők megannyi finomítást és javítást hajtottak végre, emellett számos új funkció is bekerült a kódok közé. A hősök mostantól csata közben is képesek szintet lépni, a képességeket pedig szinte teljesen átírták. Új csapdák is érkeztek, a védekező és támadó feladatokat pedig teljesen elválasztották egymástól. Így a játékosok eldönthetik, hogy mire akarnak koncentrálni: csapdák elhelyezésére vagy a csatlósok irányítására. A frissítés részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok, valamint további érdekességeket tudhattok meg az alábbi videóból is.
Az Orcs Must Die! Unchained bétáján csak a projekt támogatói vehetnek részt, de hamarosan a jelenlegi támogató rendszer megszűnik, hogy új lépjen a helyére. A játék végleges megjelenéséről egyelőre nincs hír. ■

Orcs Must Die! Unchained
A legutóbbi Orcs Must Die! Unchained cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.