Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Technomancer képduó

A Spiders új sci-fi RPG-je két képpel jelentkezett.

2015.04.11. 09:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Januárban jelentette be a Focus Home Interactive, hogy a Spiders csapata újabb szerepjátékon dolgozik, készül a Technomancer. A játékosok ismét visszatérhetnek a vörös bolygóra, egészen pontosan a 2013-as Mars: War Logs világába. Itt a víz a legnagyobb kincs, ezért pedig mindent elsöprő háborút vívnak a bolygót lakó emberek és mutánsok, akik különböző frakciókba tömörülve próbálnak érvényesülni. A technomancerek is a mutánsok közé tartoznak, akik erős mágikus képességekkel rendelkeznek, cserébe állandóan titkolniuk kell kilétüket, mivel mutánsként nem sok helyen fogadják őket szeretettel.
A fejlesztők vérbeli szerepjátékod ígérnek négy különböző fejlődési fával, három eltérő harcmodorral, valamint nagyon hangsúlyos dialógusokkal, hiszen nem minden problémát kell erővel megoldani. Ráadásul tetteink és döntéseink befolyásolják az események alakulását, amelyek így öt végkifejlethez vezethetnek. Eszközöket, fegyvereket és páncélokat készíthetünk magunknak, valamint társakat fogadhatunk magunk mellé, akiket szintén felszerelhetünk.
A Technomancer jelen állás szerint leghamarabb is csak 2016-ban jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A készítők a minap két új képpel jelentkeztek, amelyek alapján egész meggyőzőnek tűnik a látványvilág. ■

előző
következő
Technomancer képduó
Technomancer képduóTechnomancer képduó
The Technomancer
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Technomancer

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló