Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sztori DLC a Mortal Kombat X-hez?

Ed Boon a Twitteren tett sokatmondó megjegyzést.

2015.04.21. 11:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Múlt héten jelent meg a Mortal Kombat X, amely lényegében a sorozatot feltámasztó 2011-es epizód folytatásának is tekinthető. A játék természetesen kapott sztori módot, amely egész ügyes történetvezetéssel meséli el a Föld ellen tervezett legújabb inváziót. A dolog szépséghibája, hogy e játékmód alig néhány óra alatt abszolválható, ezzel pedig nem kis fanyalgást váltott ki a rajongókból. Rendben van, hogy a Mortal Kombat soha nem a mélyen szántó gondolatokról szólt, így a hangsúly is inkább a puszta csatákon áll. Ugyanakkor, ha már belekezdtek ebbe a szórakoztató történetmesélésbe, senki sem panaszkodna, ha ebből is kihoznák a maximumot. Sajnos e téren az új résszel akadnak gondok és a jelek szerint ezzel a készítők is tisztában vannak.
A napokban a Twitteren az egyik rajongó Ed Boont faggatta, hogy tervezik-e feloldani a sztoriban felbukkanó szereplők közül a jelenleg nem irányítható karaktereket. Erre sokat sejtető visszakérdezéssel reagált a sorozat megálmodója: „Úgy érted, egyfajta sztori csomaggal?” Ezt olvasva azonnal megindult a pletykaáradat, miszerint a NetherRealm Studios a jövőben sztori DLC megjelenését tervezi. Hogy ez így lesz-e, egyelőre kérdéses, de Ed Boon általában nem szokott a levegőbe csiripelni… ■

Mortal Kombat X
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat X

hozzászólások (5)

Sucee
Sucee 2015.04.21. 17:42
Azért a "story pack" egyáltalán nem sztorit sejtet, sokkal inkább azt, amire a kérdés is irányult.
Barthezz
Barthezz 2015.04.21. 20:37
És ezzel újabb pénzt húzhatnak le a vásárlókról gyakorlatilag a már játékban benne lévő, kész karakterek elérhetővé tételével... Persze ez szinte minden fejlesztőcsapatra érvényes a DLC-k térhódítása óta...
Sucee
Sucee 2015.04.21. 21:04
Hát az egy másik kérdés, hogy kire is gondolunk. Sindel, Baraka és Rain ellen ugyan harcolunk, de csak más skint kaptak, amúgy egy az egyben MK9 karakterek, így, a mostani formában szerintem semmiképp nem kerülnének be.
CarRoy
CarRoy 2015.04.21. 21:49
Nekem is pontosan ez a véleményem. Ha nagyon akarták volna a fejlesztők, akkor ennyi erővel az említett karakterek már jelenleg is benne lennének a játékban (igaz, tényleg csak átskinezve). Ám a hamarosan megjelenő Kombat Pack-ban szereplő karakterek külön-külön fognak érkezni (gondolom valami 1-2 hetes bontásban), ami viszont arról tanúskodik, hogy nem 5 perc alatt dobnak össze 1-1 új szereplőt a készítők, ergo akár újra is tervezhetik Barakáékat, de ha ez így lesz, akkor ez a csomag nem mostanában fog megjelenni. Mondjuk még mindig inkább ezt a variációt tudom elképzelni erre a Story Pack-ra, mert ehhez a játékhoz semmi értelme nem lenne kiadni valami történetbővítő, pár harcos DLC-t, mikor már az alapjáték is viszonylag rövid volt.
GustyX
GustyX 2015.04.21. 22:01
"Story unplayable Character Pack DLC" lesz a neve.

Én annak örülnék a legjobban, ha külön-külön kiadnának pár karaktert DLC-ként, ingyen, vagy normális párokban csomagban.
Lehet van Jade-es Kitana, de az mégsem Jade.
ajánlott olvasnivaló