Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Carmageddon: Reincarnation

Utoljára frissült a Carmageddon: Reincarnation korai változata

Az utolsó béta frissítés leginkább a stabilitási gondokat orvosolja.

2015.04.29. 12:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy hónapos csúszással, május 21-én jelenik meg a Stainless Software autós őrülete, a Carmageddon: Reincarnation. A játék fejlesztése immáron évek óta folyik, de most már tényleg célegyenesbe fordult a munka. A készítők februárban adták ki a publikus béta változatot, amit mi is kipróbáltunk.
A játék korai változata már hosszú hónapok óta elérhető a Steam kínálatában, ez idő alatt pedig rengeteg visszajelzést kaptak a srácok a játékosoktól. Az újabb és újabb frissítéseket ezek alapján készítették el, a minap pedig megérkezett az utolsó ilyen béta frissítés is. Ez tartalmi bővítést már nem hoz magával, ellenben sokat javít a többjátékos mód stabilitásán és általános teljesítményén. Néhány autó is átesett némi hangoláson, de dolgoztak a járgányok fejlesztési lehetőségein is. Tovább finomították a mesterséges intelligenciát, amely jobb útkereső algoritmust kapott. Az általános grafikai és technikai javítások mellett akad egy érdekes újdonság is, ami a hangokat illeti. Mostantól szabadon szerkeszthetjük a játék zenéit, így arra is van lehetőség, hogy a sajátjaink szóljanak egy-egy futam alatt.
Végül a fejlesztők felhívták a figyelmet, hogy a többjátékos módban legfeljebb egyszerre hatan eshetünk majd egymásnak, mivel a fejlesztés kezdete óta erre a számra kalibrálták be a játékot, így ennél több résztvevő mellett már gondok adódhatnának a stabilitással. A Carmageddon: Reincarnation új frissítése mellé egy elég fura előzetest is készítettek a srácok. ■

Carmageddon: Reincarnation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Carmageddon: Reincarnation

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló