Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Trek játékokkal bővült a GOG.com kínálata

Egyelőre három cím került az online áruház oldalára, de a jövőben ez továbbiakkal bővülhet.

2015.05.08. 12:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A GOG.com szerkesztői bejelentették, hogy az Interplay Entertainmenttel kötött megállapodásnak köszönhetően új Star Trek játékokkal bővült az online áruház kínálata. Egyelőre csak három játékról van szó, amelyek mind igazi klasszikusnak számítanak, hiszen mindhárom még az előző évezredben jelent meg.
Az első a Star Trek: 25th Anniversary, az 1992-ben megjelent point’n’click kalandjáték, amelyben Kirk kapitány bőrébe bújhattunk. A játék érdekessége, hogy a U.S.S. Enterprise-t mi irányíthattuk benne, a szereplőknek pedig az eredeti színészek (William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan, George Takei, Walter Koenig és Nichelle Nichols) kölcsönözték a hangjukat. A második játék a Star Trek: Judgment Rites, amely az előző egyenes folytatása volt 1993-ban. A játékban idegen világokat látogathattunk meg és különös rejtélyeket kellett megoldanunk. A sort az 1997-es Star Trek: Starfleet Academy zárja, amelyben a legendás kapitányok még csak zöldfülűek, épp csak tanulják a csillagközi utazás fortélyait. A játék átvezetőit a filmsorozat szereplőivel vették fel, de a zenéket is az a Ron Jones komponálta, aki a sorozat több epizódján is dolgozott.
A három Star Trek játék külön-külön 5,69 euróért vásárolható meg, ám akár egy csomagban, 17,07 euróért is beszerezhető. A szerkesztők elárulták, hogy a közeli jövőben újabb játékokkal bővül majd a Star Trekes kínálat is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.