Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015

A Daedalic Entertainment E3-as portfóliója

Három új játékot is bemutatnak idén.

2015.06.08. 20:28 | szerző: GeryG | kategória: E3 2015

Az elsősorban vicces kalandjátékairól ismert Daedalic Entertainment is kilátogat Los Angelesbe az idei E3-ra, ahová három új játékát is magával viszi, amelyeket itt mutatnak be először. Ilyen a Bounty Train, egy nyílt világú vonatos stratégiai játék, amely a vadnyugatra repíti a játékosokat, ám játékmenete sok meglepetést tartogat majd. Többek között akár Abraham Lincolnt is megmenthetjük majd benne.
A következő játék a Valhalla Hills, amelyben kis viking civilizációnk útját kell egyengetnünk. Nem elég biztosítani a mindennapi megélhetést, ételt és munkát, de népünket fel kell vezetnünk a legmagasabb hegy csúcsára, hogy beléphessenek a Valhallába.
A sort a Skyhill zárja, amely egy noir stílusú túlélőjáték lesz. A játékos egy hotel vendégének bőrébe bújik, aki egy kellemesnek ígérkező éjszaka arra ébred, hogy a hotelt mutáns lények lepték el. A túlélés egyetlen módja, ha átkutatjuk az egész épületet, hogy használható eszközöket keressünk. Az viszont, hogy ezekkel megpróbálunk-e kimenekülni az épületből (holott semmi sem garantálja, hogy odakint bármennyivel is nagyobb biztonságban leszünk) vagy épp elbarikádozzuk magunkat lakosztályunkban. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló